Reaksjoner etter kampen mot Sarpsborg 08

Til tross for flere enorme sjanser, gikk Godset på et surt 1-2 tap hjemme mot Sarpsborg 08. Vi oppsummerte kampen i vårt livestudio:

Kampen var bare sju minutter gammel da Eirik Ulland Andersen på magisk vis banket ballen i mål på et frispark fra 35 meter. 1-0 ble også stillingen til pause.

2. omgang ble en særdeles fartsfylt affære med flere enorme Godset-sjanser. Totalt kunne vi notere 8 treff i stengene bak Aslak Falch i Sarpsborgs mål hvor 6 av de kom etter pause (!).

Det var derimot gjestene som skulle score det neste målet etter at det ble blåst straffe med halvtimen igjen å spille. I det 80. minutt snudde kampen og Sarpsborg 08 tok ledelsen 2-1.

Flere mål ble det ikke og dermed går vi på et særdeles surt hjemmetap mot Geir Bakkes menn.

Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen oppsummerte kampen fra vårt livestudio. Jostein Flo og Henning Hauger var gjester i studio.