Reaksjoner etter Ranheim-kampen

Godset tok seg videre til kvartfinale i cupen etter 2-0 seier mot Ranheim hjemme. Vi oppsummerte som kampen live i vårt studio med Super-BP som gjest.

Det var et angrepssugent Godset-lag som entret matta i regneværet på Marienlyst denne torsdagen. Gutta hadde bestemt seg - i dag var det bare cupavansement som gjaldt.

Likevel var det målløst når lagene gikk til pause, men etter 57 minutter kom endelig den forløsende scoringen etter en nydelig frisparkperle fra Eirik Ulland Andersen slik bare han gjør det.

Det så lenge at det skulle bli med den ene scoringen, men to minutter på overtid dukket Bassel Jradi og sørget for en ny lekker scoring.

Godset er dermed videre til kvartfinale i NM. Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen oppsummerte kampen med BP som gjest i studio.

Vi får også intervjuer med Eirik Ulland Andersen, Bassel Jradi og Truls Waaktaar Schøne fra GodsetUnionen.