Reaksjoner etter kampen

Vi oppsummerte Molde-kampen med Martin Rønning Ovenstad i studio.

Annonse:

Det ble en tung søndag kveld på Marienlyst, der Strømsgodset gikk på sesongens femte hjemmetap. Etter at Molde sjokkåpnet med to raske scoringer, kom våre gutter til hektene igjen og vi var svært nær både ett og to mål.

Martin Rønning Ovenstad var tilbake i startoppstillingen og Lier-gutten løp helt til krampa tok han. Midtbanespilleren gjestet Godset Live etter kampen for å dele sine betraktninger.

- Vi må bare innse at vi startet elendig i dag. Og så må vi lære av det. Vi kan ikke starte sånn igjen. Da kan vi tape en kamp på 20 minutter som vi gjorde i dag, sier Martin.

- Hvis vi skal se noe positivt på det som skjer er at vi klarer å snu det etter de 20 minuttene og jeg føler vi har god kontroll etter vi gjør noen endringer. Så får vi sjanser nok til å score både ett og to mål til, fortsetter han.

I sendingen kommer også vår fotballekspert Geir Amundsen med sin analyse av kampen og hvorfor vi får så store problemer i startfasen. Geir mener kampbildet endret seg mye etter at Godset la om treeren på midten etter Moldes andre mål og han berømmer laget for måten de kom tilbake.

- Jeg synes det er beundringsverdig at man ikke klapper sammen. For det kunne man virkelig gjort mot et av Norges beste lag. Men man står samlet, man gjør en bra ting fra benken, man justerer og man får kampen inn i vår bane igjen. Man klarer å ta tak i kampen og gjøre et forholdsvis godt forsøk på å ta det igjen. Vi klarte det nesten, men nesten er ikke godt nok for Strømsgodset i denne situasjonen her, sier Geir Amundsen i sendingen.

Annonse fra Eliteserien: