- Publikum gir oss et push

Tor Ole Skullerud takker Godset-fansen for måten de støtter laget og håper vi sammen kan pushe hverandre til seier på 16. mai.

Hovedtreneren ønsker så gjerne å gi de lojale supporterne på Marienlyst en seier på fotballens nasjonaldag. Toro ble nok en gang meget imponert over den vanvittige støtten laget fikk fra GodsetUnionen i lørdagens bortekamp mot Odd.

Akkurat som i kampen mot Kristiansund for noen uker siden.

Toro er takknemlig for å ha supportere som står bak laget - til tross for en utfordrende start på sesongen. Mandag kveld var det solgt rundt 6200 billetter til møtet med Stabæk. Det tyder på at det blir en flott ramme rundt kampen som starter klokken 20.00.

- Vi håper folk i Drammen har lyst til å se 16 mai kamp igjen. Det tyder det jo på når det er solgt såpass bra med billetter. Det er herlig og gir oss et ordentlig push bak. Så håper jeg at vi klare å levere, sier Tor Ole.


Han innrømmer at det var en gedigen skuffelse å reise hjem fra Skien med tap - spesielt med tanke på at vi lenge hadde god kontroll på Odd. Men med tett kampprogram nytter det ikke dvele lenge ved tapet. Tirsdag er det opp i ringa igjen for Godset-gutta.

- Vi skal være offensive i hodene våre. Vi møter et godt Stabæk-lag som har vært bra så langt. Vi har sett mye på Stabæk, og har et klart og tydelig ønske om hvordan vi skal angripe kampen. Jeg tror det blir en fin fotballkamp, sier Toro.

- Vi har vært sure og irritable etter Skien. Og sånn skal det være. Vi er skuffa og revansjesugne. Nå må vi komme oss ordentlig på arbeid igjen. Det er ikke synd på noen av oss. Vi må bare stille om og på hjemmebane her ute er vi alltid vanskelige å slå, fortsetter han.

Den eneste måten å snu en lei trend er å jobbe hardt for å bikke marginene i vår favør. Jobbe hardt hver eneste med alle små detaljer.

- For oss i øyeblikket koster det enormt mye innsats og kraft for å få marginene til å bikke i vår favør. Jeg synes vi gjorde et bra forsøk lenge i Skien, men klarte det ikke der nede. Det kommer til å bli tøft igjen, og det kommer til å kreve akkurat det samme, den steinharde jobben i 90 minutter.

Billetter til kampen kjøpes her eller i luka fra to timer før avspark.

Annonse fra Eliteserien: