Pelle og Bassel foran Odd-kampen

Amahl Pellegrino og Bassel Jradi var gjester i studio på VIP-corner for å snakke om søndagens hjemmekamp mot Odd. Se hele sendingen her.

Annonse:

Pelle scoret sitt første mål for Strømsgodset mot Tromsø på søndag. Selv om kampen totalt ble en stor skuffelse for laget, var det en liten drøm som gikk i oppfyllelse for vår Hedensrud-gutten.

I sendingen som gikk direkte på Facebook prater Pelle om hvordan han har opplevd sesongstarten, og hvordan stemningen er i spillergruppa foran søndagens hjemmekamp mot Odds Ballklubb.

Pelle slet med sykdom mot slutten av treningsleiren i Spania, og han ble satt en del tilbake inn mot seriestarten. Men nå føler han seg stadig bedre og er klar til å hjelpe laget til årets første hjemmeseier.

En som også er blitt satt noe tilbake nå i starten er Bassel Jradi. Den danske maestroen fikk først en liten skade i den siste treningskampen i Spania, før han altså pådro seg en luftveisinfeksjon før møtet med Brann. Nå føler Bassel seg mye bedre, og i sendingen fra VIP-corner er det en offensiv dansk ballvirtuos som er klar for å prestere bedre enn han har gjort så langt denne sesongen. Det er med andre ord bare å glede seg til kamp!

Mannen som imponerte så kraftig sist sesong er sterk i trua på en god kamp mot Dag-Eilev Fagermos Odd, og han håper publikum møter opp og hjelper laget frem til en ny seier. Billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 13.04.2018, oppdatert: 15.04.2018
Skrevet av: Godset Media