- Mye positivt å ta med seg

Eirik Ulland Andersen mener Strømsgodset leverte en god bortekamp i Kristiansand. Han synes laget fortjente å få med alle poengene hjem til Drammen.

Annonse:

Strømsgodset styrte store deler av kampen mot Start og produserte mer en nok sjanser på Sør Arena. Men det ble med den ene scoringen til Marcus Pedersen – hans 10 for sesongen etter et praktfullt angrep.

I garderoben etterpå var gutta skuffet over at vi ikke vant kampen, men de var samtidig fornøyd med prestasjonen. Tilbake i 4-3-3 formasjon var det god fasong på Godset offensivt og en helt annen intensitet i gjenvinningsfasen.

- Det var mye positivt å ta med seg. Vi spiller en bra bortekamp. Vi styrer nesten alt og skaper masse sjanser. Vi mangler bare litt skarphet foran mål, sier Ulland.

- Jeg synes vi har fin rytme i spillet. Vi har fått noen enkle ting å forholde oss til og finner hverandre godt ute på banen. Det er god balanse i laget og det er mer sprut i oss, fortsetter kantspilleren.

Justeringene som BP har gjort har åpenbart gitt en merkbar effekt. Strømsgodset fremsto igjen som et lag og det var bedre relasjoner i angrepsspillet.

- Vi slipper oss mer løs og føler oss tryggere. I tillegg har vi en helt annen innsats i dag enn vi har vist tidligere.  Vi jobber for hverandre der ute, sier Eirik Ulland Andersen.

Selv var han nære på scoring ved flere anledninger. Blant annet måtte Start-keeperen ut i full strekk på et glimrende frispark fra distanse. Ulland var i det hele tatt svært virksom ute på Sør Arena og kombinerte flott med Jonathan Parr ute på venstresiden.

- Jeg er fornøyd med at jeg skaper sjanser. Jeg vet at det vil løsne etter hvert, sier fjorårets toppscorer.

Annonse fra Eliteserien: