Lokalbilletten - på besøk hos Skiold

Lokalbilletten er et viktig lokalt bidrag DNB og Strømsgodset sammen gjør ut mot lokalklubbene. Første klubb ut er vår gode nabo Skiold

I år som i fjor har DNB kjøpt opp et helt felt på Marienlyst stadion til et utvalg Eliteserie-kamper. Vår trofaste generalsponsor ønsker sammen med Godset å gi billettene til dette feltet til utvalgte klubber i distriktet.

Disse billettene kan klubbene igjen selge videre til en egenbestemt pris, og overskuddet går rett inn klubbkassa til den lokale klubben. Et tiltak som fører til flere folk på stadion, penger inn i klubbkassa og et tettere sammarbeid med klubbene i nærområdet. 

- Det var her alt begynte

— Tokmac Nguen, SIF-spiller og tidligere Skiold spiller
Første klubb ut for året var Skiold, som fikk tildelt billetter til Sandefjord-kampen på lørdag. I forbindelse med billettoverrekkelsen arrangerte Strømsgodset og DNB  like godt en Blåtime for trenere og spillere i Skiold.

Per Ander Sæten fra DNB fortalte først om samarbeidet mellom Strømsgodset og DNB og viktigheten av å bidra i lokalklubbene:

- Vi i DNB er veldig stolte over å kunne gi billettene til Skiold denne gangen.

Leder for samfunnsansvar Lage Sofienlund holdt sammen med Strømsgodsets utviklingsansvarlig Bjørn Frode Strand et innlegg om god aktivitet for barn for Skiolds trenerforum. Innlegget ble etterfulgt av en treningsøkt for Skiolds 10-års lag.

Tokmac Nguen tok seg god tid til å snakke med de unge Skiold spillerne
Tokmac Nguen tok seg god tid til å snakke med de unge Skiold spillerne

Med på besøket var også tidligere Skiold spiller Tokmac Nguen, som setter stor pris på moderklubben sin:

- Det var her alt begynte, sa Tokmac som påpekte viktigheten av arbeidet som gjøres i de lokale klubbene. Tokmac tok seg også god tid til å snakke med de yngre Skiold spillerne. 

- Jeg er veldig imponert over Skiold som faktisk valgte å gi bort alle billettene til medlemmene sine

— Lage Sofienlund, leder samfunnsansvar i SIF

Lage Sofienlund var etter besøket svært imponert over det Skiold får til: :

- Jeg er veldig imponert over Skiold som faktisk valgte å gi bort alle billettene til medlemmene sine, slik at alle i klubben får mulighet til å gå på Strømsgodset-kamp.  I tillegg har det vært et fantastisk oppmøte i Blåtimen vi kjørte, det virker som interessen for å lære og utvikle seg er stor her..

Strømsgodset og DNB ønsker med det alle i  Skiold velkommen på kamp på lørdag. 

Annonse fra Eliteserien: