Lilleheie og Ulland i Godset Live

Vi ladet opp til søndagens kamp mot Molde med Håvard Lilleheie og Eirik Ulland Andersen som gjester i vårt studio på VIP-corner.

Annonse:

Som vanlig før hjemmekampene gikk vi live på Facebook. Hele sendingen kan du se i videospilleren over. Håvard Lilleheie tok turen innom for å dele sitt engasjement og sine ærlige betraktninger om Strømsgodset inn mot søndagens viktige kamp.

- Hvis vi klarer å få passion overalt, både rundt kampen og at laget er 100 prosent påskrudd fra start, da tror jeg dette går. Men jeg har sett eksempler på at folk ikke har vært der de skal være, og nå er vi der at vi ikke har råd til det lenger, sier landets kanskje mest profilerte Godset-supporter.

- Det kommer et bra lag her. Det er klart vi kan slå dem, hvis alle er påskrudd og det er 100 prosent, hvis alle er villig til å dø for å blokkere et skudd på mål, sier han videre.

Håvard er på de fleste hjemmekamper og han utviser et voldsomt engasjement for sitt lag. Det er lidenskap i praksis. I sendingen prater vi om dette og vi får blant annet se et innslag av en meget påskrudd Håvard Lilleheie fra en av kampene i våres.

Eirik Ulland Andersen, som for øvrig fyller 26 år fredag, fortalte om hvilken inngang spillerne har til det som venter på Marienlyst søndag.

Det er passert 6000 solgte billetter til kampen og vi håper det blir tett opp mot fullsatt. Billetter koster fortsatt bare 99 kroner - og den kjøper du her.

- Jeg håper det kommer masse folk og at det ikke bare blir prat. Så skal vi på banen sørge for at det blir en god opplevelse, sier vår kreative kantspiller.

- Alle har lyst til å snu dette og spesielt nå som det kommer mye folk. Dette skal vi vokse på, sier Ulland videre.

Annonse fra Eliteserien: