Lanserer FIFA18 Strømsgodset Edition

Fredag 29. september lanseres spillet FIFA18, i år i en egen Strømsgodset utgave. I den forbindelse inviteres du til FIFA-konkurranse hos Power Drammen

Annonse:

Fredag om en uke, 29. september, lanseres FIFA18 verden over av spillgiganten EA Sports. EA Sports samarbeider med Norsk Toppfotball og i den forbindelse blir det i år laget en helt egen Strømsgodset Edition av spillet, hvor coveret er prydet med vakre Strømsgodset farger og logo. Et "must" for alle spillende godset-fans.

I den forbindelse arrangerer vi sammen med vår samarbeidspartner Power Drammen en morsom og uhøytidelig FIFA-konkurranse i Power sine lokaler. Turneringen vil foregå mellom kl. 14-19 og alle som deltar får en premie fra Strømsgodset.

Vinnerne av turneringen vil få hvert sitt FIFA18-spill og i tillegg få mulighet til å komme på Marienlyst og spille mot de beste A-lagsspillerne etter trening. 

Påmelding med navn og telefonnummer sendes på mail til [email protected] 

Det er et begrenset antall plasser, så førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Inviter med deg venner og familie til å heie deg frem til en morsom ettermiddag hos Power. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe Strømsgodset utgaven av spillet hos Power denne dagen. 

Power Drammen finner du på følgende adresse: C O Lunds gate 25, 3043 Drammen

Power
Annonse fra Eliteserien: