Kovacs gjester Godset-podden

I ukens utgave av Godset-podden forteller Peter Kovacs om livet etter fotballkarrieren og sin nye tilværelse i Strømsgodset.

Annonse:

I desember tok den ungarske hedersmannen avgjørelsen om å legge fotballskoene på hylla etter 22 år på toppnivå, til fordel for en helt ny rolle som spillerutvikler i U-avdelingen og samfunnskontakt.

Peter er godt i gang med sitt nye virke, og vi synes derfor det var på sin plass å høre hvordan han opplever sin nye tilværelse. 39-åringen forteller om sin sterke motivasjon for å veilede morgendagens Strømsgodset-spillere. Han deler også sine tanker om hva som krever for å nå toppen.

Det blir naturligvis tid til mimring, og vi kommer ikke utenom seriemesterskapet med Strømsgodset i 2013. Der spilte Peter en helt avgjørende rolle på tampen av sesongen.

Han røper også hva det er som gjør Strømsgodset til en så spesiell klubb - det vi liker å omtale som ekte kjærlighet.

Men som lytterne vet har ikke Godset-podden kun et seriøst tilsnitt. Vi foretrekker å løse opp, og med en lun Peter i studio ble det rikelig med lettbente spillvendinger. Blant annet gir vi Peter rom til å skryte av sine egenskaper på ski - kanskje noe uventet for mange.

Den tiende utgaven av Godset-podden er også tilgjengelig for nedlastning både i iTunes og nå også SoundCloud. Vi anbefaler naturligvis å abonnere, helt vederlagsfritt, og på den måten får man, hvis ønskelig, et lite varsel når ny sending er på lufta.

Annonse fra Eliteserien: