Kan bli historisk i Godset

Ingen trodde rekorden ville bli slått. Men dersom Lars Vilsvik fullfører den nye kontrakten vil han sannsynligvis være den spilleren med flest kamper i Strømsgodsets stolte historie.

Annonse:

Legendene Inge Thun og Tor Alsaker-Nøstdahl topper adelskalenderen i Strømsgodset med 329 kamper. De aller fleste av oss har for lengst slått seg med ro at det er en uslåelig rekord. Lojalitet er et fremmedord i dagens moderne fotball, der fotballspillere bytter klubb over en lav sko.

Men med den nye kontraktsforlengelsen er Vilsvik på skuddhold av rekorden til gutta. Han står i dag med 243 offisielle kamper for Strømsgodset. Dersom han fullfører den nye avtalen og holder seg skadefri, vil Vilsvik stå aller øverst på listen over antall kamper.

Det vil i så fall være en helt vanvittig prestasjon fra en spiller som har vunnet seriegull, cupgull og seriesølv med Strømsgodset. Uansett hva som skjer vil Lars Vilsvik gå inn i historien som en av de aller største i Godset.

- Det hadde vært moro, men det er en del kamper frem til det. Jeg får ta ett år av gangen og så ta den rekorden eventuelt. Men jeg tenker ikke så mye på det. Det er litt for tidlig, sier Lars Vilsvik.

Søndag spiller Lars Vilsvik sin toppseriekamp nummer 200 for Strømsgodset. Det skal selvsagt markeres i forkant.

Annonse fra Eliteserien: