Kamper i uke 38

Denne uka spilles det fire kamper i toppfotballen i Strømsgodset.

Annonse:

Mandag: Ørn Horten - Strømsgodset 2 (3. divisjon)

Ukas første kamp spilles i kveld når andrelaget gjester Ørn Horten til den 21. serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1. Vi ligger på 9. plass med 29 poeng, mens kveldens motstander ligger på 3. plass med 40 poeng.

Det motsatte oppgjøret på Marienlyst tidligere i år endte med 0-1-tap.

Team SIF stiller med følgende lag i kveld (4-3-3): Jørgen Johnsen - Loti Celina, Arnar Thor Gudjonsson, Snorre Nyseter Kortgaard, Andreas Nyhagen - Benjamin Ray Reagan, Mathias Fjeld Gulliksen, Hasan Hüseyin Duman - Andreas Hoven, Magnus Lankhof Dahlby, Abdul-Basit Agouda.

Avspark på Lystlunden stadion er klokken 19:00.

Tirsdag: Solberg - Strømsgodset 3 (4. divisjon)

I morgen er det tredjelaget som skal i aksjon, når de skal prøve å snu den negative trenden de er inne i med ett poeng på de siste tre kampene.

Etter forrige ukes 1-3-tap hjemme for nåværende avdelingsleder Åssiden ligger vi på 5. plass med 36 poeng – sju poeng bak Åssiden, som har en kamp mer enn oss.

Det motsatte oppgjøret mot Solberg på Marienlyst vant vi forøvrig 3-1, etter to mål av Adrian Rogulj og et av Simen Hammershaug.

Avspark på Solberg kunstgress er klokken 19:00.

Søndag: Strømsgodset G16 - Tromsø G16 (Nasjonal serie)

To og en halv time før A-laget møter Tromsø, skal vårt G16-lag bryne seg mot samme motstander i den nasjonale G16-serien. Der står vi før denne kampen med tre tap på de første tre kampene, mens Tromsø har to uavgjort og et tap. Begge lag er dermed ute etter høstens første seier i denne kampen.

Avspark på Gulskogen kunstgress er klokken 15:30.

Søndag: Strømsgodset - Tromsø (Eliteserien)

Og søndag kveld er det altså ny kamp i Eliteserien, når A-laget jakter tre nye poeng mot bunnlaget Tromsø, som i går imponerte stort med en 5-0-seier over et reservepreget Sarpsborg 08.

Vi er imidlertid også i god form, og etter lørdagens 2-0-seier på Nadderud har vi fire seire, to uavgjort og kun ett tap på de siste ni kampene, samtidig som vi har holdt nullen i fire av dem.

Avspark på Marienlyst stadion er klokken 18:00. Din billett til kampen kjøper du her.

Annonse fra Eliteserien: