Simen Hjerkinn Hammershaug ble med to scoringer og en målgivende den store helten for tredjelaget mot Kongsberg. Han står nå med 14 scoringer på 14 kamper i 4. divisjon.

Kamper i uke 37

Denne uka spiller toppfotballen i Strømsgodset fire kamper – deriblant to på Marienlyst i dag og i morgen.

Mandag: Strømsgodset 2 - Sprint-Jeløy (3. divisjon)

Allerede i kveld er det ny kamp på Marienlyst når våre nest beste menn tar i mot Sprint-Jeløy til kamp i Norsk Tipping-ligaen. Etter 5-1-tapet for Østsiden på bortebane sist venter nå altså et nytt Østfold-lag denne runden.

Det motsatte oppgjøret endte med 2-1-tap for rekruttene. Amin Zariah utlignet for oss et kvarter før slutt, men Sprint-Jeløy avgjorde kampen tre minutter før slutt. I kveld har vi derimot planer om å ta tre poeng – og dersom vi gjør det kan vi klatre opp på 7. plass på tabellen.

Team SIF stiller med følgende lag i kveld (4-3-3): Matias Finnestrand - Jørgen Vedal Sjøl, Arnar Gudjonsson (K), Snorre Nyseter Kortgaard, Stian Ringstad - Hasan Hüseyin Duman, Christian Rubio Sivodedov, Mathias Berg Gjerstrøm - Amin Zariah, Magnus Lankhof Dahlby, Abdul-Basit Agouda.

Benken: Daniel Skretteberg, David Campher, Sondre Fosnæss Hanssen, Andreas Rosendal Nyhagen, Emad Nayab, Benjamin Reagan og Alban Kadriu.

Avspark på Marienlyst er klokken 19:00.

Tirsdag: Strømsgodset 3 - Åssiden (4. divisjon)

I morgen er det tredjelagets tur når det er duket for en ordentlig toppkamp i 4. divisjon. Etter tre strake seire ble det kun ett poeng på de to bortekampene mot Modum (0-3) og Slemmestad (1-1), men mot tabellnabo Åssiden håper vi å slå tilbake.

Det motsatte oppgjøret på «Åssia-banen» vant vi 2-0 etter en enorm prestasjon av våre unggutter. Tredjelagets toppscorer Simen Hammershaug (avbildet øverst, 14 mål på 15 kamper) scoret begge målene den gang.

Avspark på Marienlyst er klokken 19:00.

Lørdag: Stabæk - Strømsgodset (Eliteserien)

På lørdag er det så igjen duket for ny A-lagskamp når Stabæk står for tur på Nadderud. Her er det på sin plass å slå tilbake etter gårsdagens 0-2-tap for Rosenborg på Marienlyst, og samtidig revansjere 1-2-tapet for Stabæk tidligere i år.

Avspark på Nadderud er klokken 18:00.

Søndag: Strømsgodset - Hønefoss (G16 Interkrets)

Ukens siste kamp er på søndag når G16-laget tar i mot Hønefoss i Interkrets-serien. Her står vi med én seier og tre tap på de første fire kampene, mens motstander Hønefoss står med én seier, én uavgjort og to tap.

Avspark på Gulskogen kunstgress er klokken 18:00.

Annonse fra Eliteserien: