Kamper i uke 33

Denne uka spilles det fem kamper i toppfotballen i Strømsgodset.

Annonse:

Mandag: Lørenskog - Strømsgodset 2 (3. divisjon)

Uka starter som vanlig med kamp for Team SIF i 3. divisjon, og denne ukas motstander er Lørenskog. De ligger i skrivende stund på 3. plass, ni poeng foran oss.

Vi starter med følgende lag (4-3-3): Morten Sætra - Christopher Lindquist, Arnar Gudjonsson, Marius Høibråten (K), Andreas Nyhagen - Kreshnik Krasniqi, Mathias Gjerstrøm, Hasan Hüseyin Duman - Mustapha Fofana, Mustafa Abdellaoue, Sebastian Pedersen.

På benken har vi Matias Finnestrand, Sondre Fosnæss Hanssen, Loti Celina, Åsmund Bergum Edvardsen, Emad Nayab og Adrian Rogulj.

Avspark på Rolvsrud kunstgress er klokka 18:30. Drammens Tidende streamer kampen, og vi oppdaterer også på utviklingsavdelingens Twitter-konto @godsetutvikling.

Torsdag: Bærum - Strømsgodset (G19-NM)

På torsdag skal så flere av de samme spillerne i aksjon på nytt, når juniorlaget møter Bærum i 3. runde i cupen. Etter å ha slått både Kongsberg (borte) og Ørn Horten (hjemme) 5-0 i de to første rundene har vi nå blitt satt opp borte mot Bærum.

Avspark på Sandvika stadion er klokka 18:00. Også denne kampen oppdateres på vår Twitter-konto @godsetutvikling.

Lørdag: Aalesund - Strømsgodset (Nasjonal G16)

På lørdag venter deretter kamp i B-sluttspillet i den nasjonale serien for G16. Her står vi med tre poeng på de tre første kampene, mens motstander Aalesund står med sju poeng.

Avspark på Nørvebana kunstgressbane er klokka 14:30

Søndag: Strømsgodset - Sandefjord (Nasjonal G18)

Noen timer før A-lagets kamp mot Start møter vi så Sandefjord i den nasjonale ligaen for G18. Etter 13 kamper ligger vi på 4. plass med 22 poeng, mens Sandefjord ligger på 7. plass med 16 poeng.

Avspark på Åssiden stadion er klokka 14:00.

Søndag: Strømsgodset - Start (Eliteserien)

Til slutt venter en ny kamp i Eliteserien for A-laget, der høstjakta fortsetter mot Kjetil Rekdals menn. Etter 4-0 over Bodø/Glimt forrige helg og 2-2 borte mot Odd i går er vi godt i gang, og vi går naturligvis for tre nye poeng mot Start på søndag.

Avspark på Marienlyst er klokka 18:00.

Billetter til søndagens kamp kan kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: