- Har trent godt i påsken

Tor Ole Skullerud håper å se et stramt Strømsgodset på Fosshaugane 2. påskedag.

Strømsgodsets hovedtrener har gode minner fra Sogndal. I fjor ledet han laget til 1-0 seier på Fosshaugane i sin aller første kamp som Godset-trener.

Mandag håper Toro å reise over fjellet i retning Drammen med den samme gode følelsen. For å klare det må Godset fremstå bedre organisert og med strammere defensiv struktur enn tilfellet har vært de siste to seriekampene. Vi hadde riktignok mer enn nok sjanser til å slå Aalesund sist, men må likevel erkjenne at motstanderen kom for lett til sjanser.

Det handler om å korte ned avstandene og forsvare seg med bedre balanse. Disse prinsippene skal ligge til grunn uansett hvem vi møter – og hvor vi møter dem. Men noen ganger må det terpes litt ekstra.

-  Ja, vi har jobbet med forsvarsspillet vårt. Vi har jobbet med avstandene i laget og at vi henger bedre sammen som lag. Vi hadde fortjent å vinne mot Aalesund og gjorde mye bra der, men vi har også ting vi må gjøre bedre, sier Tor Ole Skullerud.

Er godt forberedt

Annonse:
De siste dagene med trening bærer bud om stigning i programmet. Det har vært tilstedeværelse og kvalitet på øktene. Så vet alle som har holdt på med fotball en stund at dette ikke nødvendigvis er ensbetydende med en god kamp, men det er i alle fall et veldig godt utgangspunkt. Grunnlaget for gode prestasjoner legges på feltet hver eneste dag.

- Vi er klare for match. Det har sett veldig bra ut her i påsken. Vi har trent godt, og hatt fine økter her torsdag, fredag og lørdag. Vi har fått jobbet bra og er forberedt på det vi skal gjøre i Sogndal, sier Tor Ole.

Eter en lett økt på Marienlyst søndag formiddag satte spillere og trenere seg på bussen til Sogndal. På Fosshaugane venter et hjemmelag som har tapt begge bortekampene denne sesongen, men de feide Stabæk av banen 4-1 i sin foreløpig eneste kamp på eget kunstgress. Like før seriestart møtte vi Sogndal på Marienlyst i en kamp som endte med komfortable 5-0 til oss. Eirik Bakkes mannskap vil selge seg langt dyrere mandag kveld.

- En tøff kamp

- Sogndal så bra ut i forrige hjemmekamp mot Stabæk. De har hatt det tøffere på bortebane, men det er et annet Sogndal vi møter nå enn det vi hadde på besøk her rett før seriestart. Vi er forberedt på at det blir en tøff kamp. Det er aldri lett å reise til Fosshaugane og vinne, sier Tor Ole.

Francisco Junior fikk en smell i hodet mot Aalesund sist, og ble byttet ut til pause. Etter noen dager med hvile er han nå friskmeldt og klar for en plass i troppen.

- Francisco er med. Han har ikke trent så mye denne uka på grunn av den smellen, men han er klar igjen og med til Sogndal, sier Toro.

Kampstart på Fosshaugane er 18.00. Kampes sees på Eurosport Player. Prøv gratis i én måned!

Les også om bortekampskortet her. 

Annonse fra Eliteserien: