- Godt å komme i gang igjen

Denne herlige gjengen har forberedt sesongoppkjøringen ned til minste detalj. Tirsdag er det oppstart og årets første økt for spillerne.

Trenerteam og støtteapparat var mandag samlet på Marienlyst stadion for første gang i 2018. Her ble det gjennomgang av handlingsplanen for den nye sesongen og planlegging av økter for den kommende perioden.

- Det er godt å komme i gang igjen. Veldig hyggelig å treffe alle i teamet igjen og nå ser vi bare frem til å starte oppkjøringen, sier Tor Ole Skullerud.

Sammen med sportssjef Jostein Flo loset han teamet gjennom handlingsplanen og kalenderen frem til sommeren.

- Det er gjort gode forberedelser med handlingsplan og all logistikk rundt treningsøkter og treningsleir. Vi har det aller meste klart og gleder oss til å se gutta og komme i gang på feltet igjen, fortsetter Toro.

Etter at spillere, trenere og øvrige støtteapparat tok ferie har sjefen sjøl forlenget kontrakten ut 2020-sesongen. Dermed er langsiktigheten sikret og vi kan bygge videre på den svært positive avslutningen på fjorårssesongen.

Hele apparatet fra 2017 blir med videre og det sikrer også kontinuitet og kvalitet i alt vi driver med. Eneste endringen er at Bjørn Petter Ingebretsen erstatter Alexander Straus i rollen som toppspillerutvikler.

Spillerne rapporterer inn etter ferien på tirsdag. Da blir det felles frokost og årets første fellestrening i MIF-hallen klokken 11.00. Den er åpen for skuelystne og blir for øvrig streamet live av Drammens Tidende. Godset Media kommer selvsagt med fyldig dekning fra årets første økt.

Vi trener ut denne uka i MIF-hallen og torsdag blir fysiske tester.

Fra og med neste uke trener vi i LSK-hallen - frem til vi reiser til Marbella/Estepona fredag 2. februar. Kampen mot Bodø/Glimt i samme hall spilles fredag 26. januar - i utgangspunktet med avspark 12.30.

Annonse fra Eliteserien: