To utsøkte scoringer fra Eirik Ulland Andersen og Bassel Jradi var det som skulle til for å sende Godset til kvartfinalen i NM. Se høydepunktene her.

Strømsgodset tok seg torsdag videre til kvartfinale i NM. Det tok imidlertid en snau time før vi fikk hull på byllen, men det var til slutt to utsøkte scoringer fra Eirik Ulland Andersen og Bassel Jradi som ble tungen på vektskålen.

Se alle høydepunktene her:

Store sjanse tidlig

Vi kom også godt i gang på Marienlyst, og fikk vår første mulighet allerede etter drøye tre minutter. Etter innlegg fra Eirik Ulland Andersen kom en feilvendt Mos til en god avslutning, men Ranheim-keeper Even Barli fikk slått ballen via stolpen og ut.

Et kvarter senere kom Mos til en ny mulighet etter et godt Godset-angrep. Francisco Júnior spilte gjennom Eirik Ulland Andersen på flott vis. Ulland fant Mos foran mål, men denne gangen ble avslutningen blokkert.

Etter en snau halvtime kom så Kristoffer Løkberg til en brukbar avslutning, men en god redning fra Espen Bugge Pettersen hindret scoring.

Kampen roet seg så noe i det siste kvarteret før pause. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0.

Ulland med nytt frisparkmål

Det var også ti nokså rolige minutter etter pause, før vi hevet oss igjen. Jonathan Parr dro seg innover i banen fra venstrebacken, og spilte til Bassel Jradi på motsatt kant. På overlap kom Christopher Lindquist i full fart, og fikk ballen, før han slo hardt inn foran mål. Der ble det klabb og babb, før ballen til slutt havnet hos keeper Barli.

Men bare minuttet etterpå kom så den forløsende scoringen. Vi fikk frispark på 25 meters hold, og Eirik Ulland Andersen satte ballen vakkert i hjørnet. Så nydelig som bare Ulland kan gjøre det.

Tjue minutter før slutt var vi så nær ved å doble ledelsen på et nytt Ulland-frispark. Denne gangen ble ballen slått inn i boksen, men Lars Sætra fikk ikke nok trøkk i avslutningen.

Bassel-magi punkterte kampen

Etter dette svingte det litt frem og tilbake, der Ranheim etter hvert sendte flere og flere i angrep i jakten på utligning og ekstraomganger, men det ble de i stedet straffet for i motsatt ende.

Innbytter Amahl Pellegrino satte fart fremover i banen, og sendte en perfekt stikker til Bassel Jradi. Bassel dro en lekker dragning, før han elegant chippet ballen over Barli og i nettet. 2-0, og game set match.

Dermed går vi videre til kvartfinalen i cupen. Der ble vi trukket til å spille bortekamp mot Haugesund.