Godset + Gatelaget = ekte kjærlighet

Det ble en flott ramme rundt sesongavslutningen for Gatelaget på Marienlyst.

Annonse:

Som regjerende seriemester i Comeback-ligaen hadde Strømsgodset Toppfotball gleden av å invitere alle Gatelagene på Østlandet til sesongavslutning. Fire kamper ble spilt samtidig på Gamle gress og Marienlyst kunstgress.

Se intervju med hovedtrener for Gatelaget og primus motor for arrangementet, Ole Tobias Mehn-Andersen, i videospilleren.


Strømsgodset slo Asker 8-0 i en underholdende affære. Målene ble for øvrig scoret av Hasan Etminan 4, Tomm Kristiansen, Robert Pedersen, Tonje Gulbrandsen og Simon Fordham. Ute på banen fikk vi se engasjement, arbeidsmoral og samhold. Trenerteamet var for anledning forsterket med hovedtrener Tor Ole Skullerud og toppspillerutvikler Alexander Straus. Etter hvert kom også alle spillerne fra A-laget ned fra tribunen og fulgte kampen fra sidelinjen.

Store deler av administrasjonen til Strømsgodset tok del i arrangementet. Markedssjef Rune Marthinsen leverte en speakertjeneste på relativt høyt nivå, etter hvert assistert av Jostein Flo. Sportssjefen var tidvis høyt og lavt, og etter at kampene var avsluttet delte han ut den store pokalen til årets seriemester Sandefjord. Gratulerer så mye til vestfoldingene!

Etter at denne seremonien ble avsluttet var det bankett for alle oppe i VIP-en. 150 spillere, trenere og ledere fra Godset, Asker, Sandefjord, Ham-Kam, Fredrikstad, Stabæk og Odd var samlet og nøt utsøkt mat fra Skutebrygga. Ståle Gundersen og hans dyktige team på Marienlyst Arena fikk hjelp av markedsavdelingen i Strømsgodset til å servere maten. For klubben var det særdeles hyggelig å få lov til å varte opp alle Gatelagene på denne måten, og ikke minst få oppleve all takknemligheten vi fikk i retur.

Vi håper at alle lagene hadde en flott og inspirerende dag på Marienlyst, og ønsker alle lykke til videre med dette viktige prosjektet.

I forbindelse med denne serieavslutningen kjørte vi også Blåtime oppe på VIP-corner, med fokus på hvordan fotballklubber som samfunnsaktør. Leder for samfunnsansvar Lage Sofienlund ledet denne seansen.  Vi kommer tilbake med en egen reportasje på dette.

Annonse fra Eliteserien: