Glitre Energi fornyer avtalen

Glitre Energi AS har fornyet samarbeidsavtalen med Strømsgodset for neste sesong - med mulighet for forlengelse med to nye år.

Strømsgodsets markedssjef Rune Marthinsen er svært fornøyd med avtalen.

- Glitre Energi er den aller mest trofaste samarbeidspartneren av alle. Glitre Energi har vært med i SIF Lauget helt tilbake til 1994. Ja, Glitre Energi var den aller, aller første samarbeidsavtalen jeg noensinne signerte på et så høyt nivå, sier Rune.

Selv om bedriften har skiftet navn har de alltid støttet lojalt opp om Strømsgodset – både i gode og litt mindre gode dager.

- Vi er utrolig stolte av å spille med den flotte Glitre Energi-logoen på drakta, og ser fram til å utvikle samarbeidet ytterligere, sier en lykkelig sponsorsjef.

Gode verdier

Glitre Energi AS skal de neste årene profileres på skuldrene på Strømsgodset drakta, på samme sted som de «alltid» har vært, men tidligere under navnet EB.

Godset har gode verdier som sammenfaller godt med våre egne i Glitre Energi. Vi legger spesielt merke til det økte fokuset klubben har på samfunnsansvar.

— Jan Vidar Thoresen
- Vi er veldig stolte over å kunne fornye kontrakten med Strømsgodset. Vi er et lokalt selskap med fokus på lokal verdiskapning, og det er helt naturlig å kunne samarbeide med den lokale stoltheten i drammensdistriktet, sier Jan Vidar Thoresen, administrerende direktør i Glitre Energi Strøm.

- Vi har en strategi om å være en aktiv og engasjert samfunnsaktør som bidrar i lokalmiljøet vi er en del av. Det har vi gjort gjennom mange år. Av erfaring vet vi samtidig at Godset har gode verdier som sammenfaller godt med våre egne i Glitre Energi. Vi legger spesielt merke til det økte fokuset klubben har på samfunnsansvar – det er svært viktig for Glitre Energi som selskap, så den utviklingen setter vi stor pris på. Vi deler et felles samfunnsengasjement, sier Thoresen videre.

Synlig i lokalmarkedet

Glitre Energi er en sammenslåing av EB, Lier Elverk og Hadeland Energi og har hovedkontor i Drammen.

- Nytt navn gjør det ekstra viktig for oss å være synlige i lokalmarkedet, og det er ikke mange steder her i Drammen man kan synes bedre enn på Godset-drakta, sier Merete Bronsta, ansvarlig for samfunnskontakt og omdømme i Glitre Energi 

De er en aktiv og engasjert samfunnsaktør som gjennom mange år har hatt fokus på lokal verdiskapning og på å bidra i lokalmiljøet de er en del av. Glitre Energi har blitt større, men er stadig like lokale – og stadig like glad i Strømsgodset.

Vi i Strømsgodset oppfordrer alle, både privatpersoner og bedrifter til å benytte Glitre Energi, som den strømleverandøren som gir desidert mest tilbake til lokale formål.

Klikk deg inn her og bli strømkunde hos Glitre Energi du også.

Annonse fra Eliteserien: