Gjenkjøpsfrist sesongkort går ut på mandag

Ønsker du å benyttet deg av muligheten for gjenkjøp av fjorårets plass er det på tide å agere. Fristen for gjenkjøp går ut mandag 15. januar kl. 17:00. Da blir alle plasser som ikke er gjenkjøpt tilgjengelig for salg.

Mandag 15. januar kl. 17:00 legges alle plasser som ikke er gjenkjøps ut for salg. Du må med andre ord handle raskt dersom du ønsker å sikre deg samme plass som i fjor. 

Fristen var opprinnelig satt til før jul, men i og med at interessen rundt klubben og gjenkjøp av sesongkort har vært såpass stor, har vi valgt å forlenge denne fristen til midten av januar for å gi flere tid og mulighet til å gjenkjøpe sin plass. 

Slik fornyer du ditt kort

Alle som hadde sesongkort i fjor har mottatt en personlig link på e-post som skal benyttes ved gjenkjøp av sin faste plass. Ved bestilling via denne linken sendes da sesongkortet i posten.

Mangler du denne linken eller har spørsmål relatert til gjenkjøp kan de rettes til vår billettoperatør Hoopla her:

Epost: support@hoopla.no
Telefon: 73 53 32 54

Manuell hjelp

Dersom du ønsker manuell hjelp ved fornying av ditt sesongkort kan dette gjøres på SIF-huset på Gulskogen torsdag 11. januar og fredag 12. januar fra kl. 9 til 16.

Her vil Hoopla selv være til stede og bistå med hjelp til fornying av sesongkortet ditt. 

Kjøp av ny plass eller endring av plass

Hadde du ikke sesongkort i fjor, eller ønsker du å kjøpe en annen plass enn du hadde i fjor så kan dette gjøres allerede nå på godset.no.

Men fom. mandag kl. 17 vil også alle plasser som ikke er gjenkjøpt fra i fjor bli frigitt, og det vil dermed være flere valgmuligheter for valg av sete. 

Kjøp av nytt sesongkort gjøres her

Annonse fra Eliteserien: