Bli med på oppturen!

Nå kan du sikre deg fast plass på Marienlyst neste sesong. Bli med oss på oppturen i 2017!

Gjenkjøp sesongkort

I 2016 har over 4560 supportere hatt fast plass på Marienlyst. Strømsgodset ønsker å takke alle blå supportere for støtten gjennom en utfordrende sesong. Vi er avhengig av dere i både medgang og motgang - og er glad for den tilliten dere fortsetter å vise oss.

TUSEN TAKK!!

Motgang gjør en sterkere, og vi har lært veldig mye av det som har skjedd i løpet av 2016. Nå er vi allerede i gang med å planlegge en ny sesong - og dere skal vite at vi ser veldig lyst på fremtiden. Etter at Bjørn Petter dessverre måtte gi seg som hovedtrener av helsemessige årsaker har vi fått inn en av landets beste trenere i Tor Ole Skullerud. Men BP blir med videre i teamet og nå skal de bygge for en lys og blå fremtid.

Vi er også så heldige at vi har landets mest lojale sponsorer og supportere i ryggen. Sammen skal vi skape nye fantastiske opplevelser på Marienlyst i 2017. Sammen skal vi skape de helt spesielle øyeblikkene Marienlyst er blitt så kjent for. Sammen skal vi skape blå magi og ekte kjærlighet.

Vi håper alle 4560 sesongkortinnehavere vil kjøpe sitt faste sete også i 2017. Nå er tiden inne for å fornye sesongkortet!

Husk: Kamp er alltid best på stadion!


Klikk her for å kjøpe sesongkort.

Har du spørsmål om sesongkort send en mail til sesongkort@godset.no.

Her er prisene for sesongkort i 2017:

 Her er fordelene med å ha sesongkort på Marienlyst:

  • Fast plass til rabattert pris ift løssalg. 
  • Unngå billettkø. 
  • Rabattert inngang på Kick Off. 
  • Prioritet på kjøp av cupfinalebillett hvis Godset spiller.
  • Rabattert og prioritet på billetter når Godset spiller NM. 
  • Fri inngang på treningskamper på Marienlyst før sesongstart.

Alle Godsetunionister må først fornye sitt medlemskap i GU 2017 før sesongkort kan fornyes. Medlemmer fra 2016 vil motta en epost fra GU. Har du byttet adresse kan du endre den på medlemssiden selv. Ved problemer kan du kontakte medlem@godsetunionen.com 

Priser:
Barn: 100kr 
Voksen: 250kr

Alle som fornyer/kjøper sesongkort på GodsetUnionen før nyttår får en rabattert pris på 1500 kroner (veil. 1750,-). Fra 1. januar 2017 skrus prisene altså opp til 1750,- så her lønner det seg å være tidlig ute.  Tilbudet forutsetter selvfølgelig at man er medlem i GodsetUnionen.

Godsetunionen leverte igjen
Godsetunionen leverte igjen
Annonse: