G19 ute av NM

Juniorlaget tapte 2-1 for Bærum på Kadettangen, og røk dermed ut i 3. runde i NM.

Juniorlaget leverte en kamp godt under evne, der spesielt 1. omgang var svak. Til tross for at i stor grad unngikk målsjanser i mot, slet vi også med å skape noe selv, og fikk ikke hull på byllen før på overtid.

Det var også hjemmelaget Bærum som hadde det meste av spillet i 1. omgang. Vi lå forholdsvis godt defensivt, og de kom ikke til de største sjansene, men med ballen i laget gjorde vi ingen god jobb. Det nærmeste vi kom før pause var en overgang der Sebastian Pedersen kom til avslutning fra 17-18 meter, men forsøket gikk over mål.

To minutter etter pause tok så Bærum ledelsen på et skudd fra drøye 30 meter som gikk i det lengste hjørnet.

Det endret naturligvis noe på kampbildet, og i 2. omgang styrte vi det meste av spillet, men akkurat som Bærum i 1. omgang, slet vi med å trenge gjennom.

Vår første sjanse etter pause kom etter halvspilt omgang, da Hasan Hüseyin Duman fikk tråklet seg forbi et par Bærum-spillere og kom til avslutning. På returen var Simen Hammershaug, men hans avslutning ble blokkert.

Fire minutter før slutt fikk vi en ny mulighet da Adrian Rogulj headet et innlegg fra Simen like utenfor. Minuttet etter doblet så Bærum ledelsen på en overgang, og avgjorde kampen.

Vi fikk imidlertid en redusering på overtid. Etter glimrende forarbeid av Adrian Rogulj slo Loti Celina inn i boksen, og etter noe om og men havnet ballen via Simen Hammershaug og i mål.

Men det hjalp lite: Bærum vant 2-1 og går dermed videre til 4. runde i G19-NM.

Bærum - Strømsgodset 2-1 (0-0)