Første trening på Marienlyst

Tor Ole Skullerud er godt fornøyd med å være tilbake i Drammen, og var i strålende humør etter årets første trening på hjemmebane.

Annonse:

I dag gjennomførte vi årets første trening på eget kunstgress etter treninger i MIF-hallen og LSK-hallen, etterfulgt av en to ukers treningsleir på den spanske solkysten.

– Det er supert å komme hjem. Her har det blitt gjort en fantastisk jobb med å bli kvitt all snøen. Banen er super, godt jobba av gutta her. Vi er heldige, smiler Tor Ole, med beina planta på en grønn Marienlyst-matte.


Spillerne har hatt fri siden kampen mot Sandefjord på torsdag, men var i dag i gang igjen. I litt andre forhold enn på sist økt i Sotogrande, men det så ut som laget trivdes godt tilbake på hjemmebane.

– Vi har hatt noen dager fri, så det kom sakte men sikkert, men det ble bedre og bedre utover i økta. Gutta så pigge ut, og hadde bra med overskudd, så det så fint ut.

Nå jobber vi inn mot søndagens kamp mot Sarpsborg 08, som er vår første kamp for året på hjemmebane.

– Vi har ganske normale uker nå inn mot de to siste treningskampene, og til slutt seriestarten mot Stabæk. En jevn og vanlig oppbygging av ukene våre, og vi skal forberede oss godt inn mot kampen på søndag, avslutter Tor Ole.

Søndagens kamp har forøvrig avspark klokka 14:00, og det er fri inngang for alle som er sugne etter å se Godset i aksjon før Eliteserien endelig sparkes i gang igjen 11. mars.

Annonse fra Eliteserien: