Flott matching for EA i Madrid

Eliteakademiet til Strømsgodset fikk målt krefter mot blant annet Liverpool og Juventus i Madrid Cup.

Annonse:

For tredje året på rad ble Godset invitert til denne internasjonale toppturneringen som gir oss veldig gode referanser. 2004-kullet var representert under ledelse av Eirik Fossen Gangåssæter og Tobias Torgersen. Utviklingssjef Haakon Lunov var også til stede i Madrid.

- Alt er veldig profesjonelt tilrettelagt, og dette er en god mulighet for gutta til å føle på en profesjonell hverdag, forteller Lunov.

Rent sportslig ble det to seire, tre uavgjort og to tap i den spanske hovedstaden. 2-0 seier mot Liverpool var nok høydepunktet for mange av gutta.

I gruppespillet slo vi også laget som til slutt vant hele turneringen – russiske FC Chertanovo Moscow. Vi spilte jevnt, men tapte til slutt 1-0 mot Juventus. I den siste kampen ble det en bitter uavgjort mot irske St. Josephs Boys. Dermed røk A-sluttspillet for Godset-gjengen. I B-sluttspillet ble det seier mot nevnte Liverpool.

Haakon Lunov roser spillerne for gjennomføringen.

- Spillerne oppførte seg eksemplarisk gjennom hele turen og satte en standard for gode holdninger og oppførsel som må være på plass når man representerer Strømsgodset. Stor skryt også til lagets trenere som fulgte opp og veiledet spillerne med stø hånd gjennom hele oppholdet. Til slutt ønsker vi å takke turneringen for invitasjonen og spesielt Fran som fulgte oss gjennom turneringen som vår serviceperson, sier utviklingssjefen.

- Nå skal spillerne ta med seg disse opplevelsene og referansene inn i treningshverdagen, og benytte dette som inspirasjon og motivasjon til å fortsatt utvikle seg og ta nye steg mot å oppfylle drømmen. Vi skal være med på den reisen sammen med dem, sier Haakon Lunov.

Annonse fra Eliteserien: