Fire debutanter i kveld

Hør hva Andreas Hoven, Loti Celina og Magnus Lankhof Dahlby hadde å si etter cupseieren mot Åssiden.

Annonse:

Førstnevnte spilte sin første kamp fra start for Strømsgodset, og gjenomførte sågar samfulle 90 minutter. Andreas var mye involvert og spesielt i 2. omgang skapte han masse trøbbel for Åssiden-forsvaret fra sin kantrolle.

- Jeg synes det gikk bra. Det var et lag som lå lavt og gjorde det vanskelig for oss. All honnør til dem, men det skulle bli seier og det var det som var viktigst, sier Hoven.


Loti Celina signerte i forrige uke en ny kontrakt ut neste sesong. I kveld fikk han sin offisielle debut for Strømsgodset. Ikke nok med det. Han var svært så livlig og vartet opp med målgivende pasning til Basit Agouda.

- Jeg er kjempestolt over å få spille her. Deilig å få debuten, sier 16-åringen.

Magnus Lankhof Dahlby har spilt seg inn på G18-landslaget og signert sin aller første proffkontrakt med Godset på relativt kort tid. Nå har Hurum-gutten også fått sin offisielle debut for klubben i sitt hjerte.

- Det er først og fremst veldig moro. Jeg er stolt og vet det ligger mye hardt arbeid bak, sier 17-åringen.

Vi må også nevne at Christian Rubio Sivodedov (19) også fikk sin offisielle debut for Strømsgodset mot Åssiden. Midtbanesentralen har spilt mye i vinterens treningskamper, men dette var hans første opptreden i en tellende kamp.

_K8A8779Christian Sivodedov
Annonse fra Eliteserien: