Fikk prøve seg med A-laget

Aleksander Stenseth, Mathias Gulliksen og Kreshnik Krasniqi trente i går med A-laget for første gang etter gode prestasjoner de siste ukene.

Annonse:

I tillegg Magnus Lankhof Dahlby, Arnar Gudjonsson og Hasan Hüseyin Duman, som trener med A-laget jevnlig, var Simen Hammershaug, Kasper Flo, Aleksander Stenseth (til venstre i bildet), Mathias Gulliksen (midten) og Kreshnik Krasniqi (til høyre) med på gårsdagens A-lagstrening.

For de tre sistnevnte var dette første gang. Alle tre har gjort seg fortjent til muligheten gjennom godt spill for Team SIF i 3. divisjon denne sesongen.

Aleksander Stenseth kom til oss fra Skeid før denne sesongen, og spiller først og fremst kant. Etter å ha startet sesongen for G18-laget har han etter hvert spilt seg inn på andrelaget, og gjort sakene sine svært godt. Totalt i år står han med seks mål på tolv kamper, der han har to mål på fem kamper i 3. divisjon.

Mathias Gulliksen er som nevnt tidligere i denne saken om hans nylig konfirmerte lillebror den eneste spilleren som har spilt samtlige minutter for Team SIF denne sesongen, og har gjort sakene sine godt. Fra sin posisjon dypt på midtbanen er han involvert i mye av spillet, og står også med to målgivende pasninger på de første seks kampene. Mathias tar nye steg kontinuerlig, og har virkelig spilt seg inn på laget til Team SIF denne sesongen.

Til slutt, Kreshnik Krasniqi, som kanskje fortjener ekstra oppmerksomhet. «Kresh» har vært ute med skade i elleve måneder før han gjorde comeback i april, like før seriestart. Han har sakte, men sikkert bygget seg opp, og fått lov til å spille mer og mer hver kamp. Samtidig har han virkelig vist hva som bor i han, og hvorfor han som 14-åring ble tidenes yngste spiller i norsk toppfotball da han debuterte for Hønefoss i 1. divisjon.

På 365 minutter i år står Kreshnik med to mål og fire målgivende. I likhet med Mathias har han tatt store steg siden forrige sesong, og definitivt gjort seg fortjent til å få sjansen på A-lagstrening. Kreshnik spesielt er et bevis på at man kommer langt med hardt arbeid over tid, og ikke minst tålmodighet, som han har trengt mye av under opptreningsfasen.

Annonse fra Eliteserien: