Facelift på Marienlyst

Spillertunnelen på Marienlyst har fått en sårt tiltrengt ansiktsløftning. Se resultatet her.

Annonse:

Vi i Strømsgodset ønsket å skape en varmere atmosfære nede i spillertunnelen og området rundt garderoben. Det er viktig at spillerne virkelig kjenner på den ekte kjærligheten og hva det betyr å spille for Strømsgodset på Gamle gress.

I sommer bestemte vi derfor å pusse opp.

Det aller flotteste partiet er nå utgangen til banen, der en stor Godset-logo pryder begge veggene - med "Ekte kjærlighet" innskrevet i taket. Dette synet møter begge lags spillere på vei ut til det som i våre øyne er Eliteseriens mest intime, sjelfulle og tradisjonsrike arena.

I selve spillertunnelen har vi fått opp bilder av tidligere helter som Inge Thun, Steinar Pettersen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Thorodd Presberg Odd Johnsen, Alexander Aas, Stefan Johansen, Øyvind Storflor og Peter Kovacs.

FullSizeRender 22

Men dagens helter har naturligvis også fått en sentral plass. Utenfor inngangen til begge garderobene henger det flotte bilder av karer som Jakob Glesnes, Lars Vilsvik, Bassel Jradi, Marcus Pedersen, Jonathan Parr, Eirik Ulland Andersen for å nevne noen.

Alle disse bildene er signert vår dyktige klubbfotograf Børre E. Helgerud. Børre, som har fulgt klubben i mange år med stort engasjement, har for øvrig også tatt en rekke bilder som pryder VIP-avdelingen i 3. etasje.

FullSizeRender 20

I tillegg har vi også fått dekorert med stemningsbilder av Marienlyst og Drammen som fotograf Shujah Malik Awan har foreviget fra Strømsø-åsen. Rett og slett praktfulle bilder som du helt sikkert har sett før.

Vi har toppet det hele med tekstutdrag fra sangene til C-laget som er ført i pennen av vår egen Rune Marthinsen.

Tusen takk til det frivillige teamet som jobber for Ståle Gundersen og Lars Jørgen Knudsen som brukte deler av sommeren til å jobbe dugnad nede i spillertunnelen. Susanne Styrmoe, Jessica Sif Dahlby, Jenny Eggen Halvorsen, Magnus Fridheim Grønås, Maximillian Horgen, Rebecka Støa Formo, Robin Smith og Tiril Henninen Larsen sørget for grunning og maling, før vi kunne dekorere på skikkelig Godset-vis.

Annonse fra Eliteserien: