- Dette blir veldig spennende

Mandag hadde det nye trenerteamet kick-off foran 2017-sesongen.

Hovedtrener Tor Ole Skullerud og sportssjef Jostein Flo har brukt vinteren godt og satt sammen et nytt og svært spennende støtteapparat rundt A-laget.

Mandag var alle samlet på Champions Club på Marienlyst stadion for første gang.

Det blir to dager med planlegging før spillerne melder seg til tjeneste igjen på onsdag. Da starter vi opp med trening i MIF-hallen.

- Det er helt strålende å få alle på plass. Det er mange flinke folk i teamet som skal brukes for alt det er verdt og sette sitt preg på Strømsgodset, sier Tor Ole Skullerud.

Handlingsplan og spillestil

Både før og etter jul har Tor Ole og Jostein jobbet med handlingsplanen for 2017-sesongen. Den ble naturligvis gjennomgått for hele teamet. Nå handler det om å sette rutiner og struktur for hvordan man skal jobbe og planlegge alt av innhold for den kommende perioden.

Vi har fått med oss en sulten og dyktig gjeng som virkelig har lyst til å komme i gang å jobbe med kvalitet.

— Tor Ole Skullerud
- Dette blir veldig spennende. Vi har fått med oss en sulten og dyktig gjeng som virkelig har lyst til å komme i gang å jobbe med kvalitet. Nå skal vi få en frisk og flying start på det nye året og den nye sesongen, sier Tor Ole Skullerud.

Hovedtreneren har allerede startet arbeidet med spillestilen sammen med sine assistenter Martin Foyston og Håkon Wibe-Lund. Under mandagens seanse gikk Foyston gjennom for hele teamet hvordan Strømsgodset skal spille og fremstå i 2017. 

Mandagen ble også brukt til gruppearbeid for trenerne og det medisinske apparatet. 

Masse kvalitet

Vi starter som kjent med treninger noen dager i MIF-hallen, før det blir Fix Arena i Tønsberg fra og med neste uke – og frem til vi drar til La Manga ved månedskiftet.

Når det gjelder spillerstallen jobber Tor Ole og Jostein i kontinuerlig med å sette sammen en best mulig tropp foran den nye sesongen. Noen spillere er borte siden 2016, mens Stian Ringstad og Marco Tagbajumi har kommet inn. Jakten på nye spillere fortsetter, men Tor Ole Skullerud understreker at Godset allerede har et godt sportslig fundament i stallen.

- Vi jobber hver eneste dag med å sette sammen troppen. Men det viktigste fokuset er at vi har en gruppe på 25 spillere som møter til trening onsdag, og der er det masse kvalitet. Vi gleder oss enormt til å komme i gang, sier Tor Ole.

Det nye teamet

Her er hele støtteapparatet for A-laget til Strømsgodset i 2017.

Sportssjef: Jostein Flo

Hovedtrener: Tor Ole Skullerud

Assistenttrener: Martin Foyston

Assistenttrener: Håkon Wibe-Lund

Keepertrener: Pål Henning Albertsen

Personlig oppfølging og speider: Bjørn Petter Ingebretsen

Fysisk trener: Torstein Dalen

Manuellterapeut: Thomas T. Ødegaard

Fysioterapeut/osteopat: Marius Hoel

Lege: Erik Dag Knudsen

Kostholdsansvarlig: André Baumann

Oppmann: Terje Lysthaug

Materialforvalter: Roy Inge Valø

 

 

Annonse fra Eliteserien: