En massiv laginnsats

- Vi merker at vi står sammen uansett. Det er en voldsom selvtillit i gruppa nå, sier Jakob Glesnes og Eirik Ulland Andersen.

Etter seieren mot FK Haugesund sa Eirik Ulland Andersen i intervju med Eurosport at man får som fortjent. Da mente han både for sin egen og lagets del.

- Når man vet hvor mye arbeid som ligger bak dette så er det ingen tvil om at man får som fortjent. Det er helt nydelig, gjentar Ulland i intervju med godset.no.

Haugesund_v_Stromsgodset_AHB_14

Med familien på tribunen var han involvert i alle tre målene. Ulland slo assisten til Bassel Jradis utligning, før han skjøt frisparket som Jakob Glesnes deretter banket i mål. Selv sørget han for prikken over i-en med et perfekt slått frispark. I de herlige jubelscenene rett etterpå pusset Tokki gullfoten til Ulland – en fot som har sørget for ti fulltreffere i Eliteserien denne sesongen.

- Det var spesielt å gjøre det mot gamleklubben med mye familie på tribunen, sier Ulland.

Viser karakter

Han forteller om en knallsterk lagmoral og vanvittig samhold i dette Strømsgodset-laget.

- Vi merker at vi står sammen uansett hva som skjer. Det er helt sinnssykt flyt i laget om dagen, sier toppscoreren.

”Captain fantastic” Jakob Glesnes kan skrive under på den uttalelsen. Han er anfører for et mannskap som jobber knallhardt for hverandre hver eneste kamp.

- Det er en massiv laginnsats og i dag viser vi virkelig karakter. Det er sterkt å komme tilbake etter å ha havnet under tidlig, sier Jakob.

- Vi har en voldsom selvtillit i gruppa nå. Vi vet hvor vi har hverandre etter å ha kjempet helt nede i driten til der vi er nå. Det gir oss en kollektiv trygghet, fastslår kapteinen.

Haugesund_v_Stromsgodset_AHB_01
Bassel Jradi satte inn 1-1 med en kanon fra distanse.

Håper på fullsatt stadion

Han føler at laget bare blir bedre og bedre og at spillerne tar ut de ekstra prosentene i de forskjellige kampbildene som har vært den siste tiden. Jakob er spesielt fornøyd med måten vi hever oss etter pause i Haugesund.

- 2. omgang i dag er suveren i forhold til den kampplanen vi ble enige om. I pausen ble det gitt tydelige og klare beskjeder som gjør at vi har full kontroll de siste 45 minuttene, sier Jakob.

Eneste skår i gleden var at kapteinen fikk sitt femte gule kort og dermed må han sone mot Brann. Spesielt bittert siden kortet var helt feilaktig idømt.

Jakob håper uansett på en fullstappet Marienlyst i årets siste hjemmekamp søndag 19 november.

- Alle som er glad i Godset må stille på Marienlyst i den kampen og hjelpe oss frem til en ny seier, sier bergenseren.

Billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: