En kamp under pari

Strømsgodset manglet tempo i spillet og leverte en kamp godt under pari mot FK Haugesund. Jakob Glesnes hadde en ærlig oppsummering etter tapet.

Strømsgodset kan ikke vært bekjent av de første 45 minuttene på Haugesund stadion. Det ble noe bedre etter hvilen, men sluttspurten kom dessverre for sent. Først i sluttminuttene evnet vi å sette hjemmelaget under et visst trykk,

Kaptein Jakob Glesnes brukte ikke tid på bortforklaringer og kalte en spade en spade etter 1-0 tapet.

- Rett og slett godt nok av oss. Vi må prestere langt bedre for å få med oss noe hjem fra en bortekamp som dette, sier midtstopperen.

Pasningsspillet ble altfor omstendelig, ballen gikk mye på tvers, og dermed kom FKH ofte på rett side med laget sitt. Strømsgodset klarte sjelden å utnytte ubalansen hos hjemmelaget, og det slo aldri gnister i overgangsspillet. Det var i det hele noe sirup over hele kampen.

-Vi må angripe med større tempo. Det gikk for sakte og da øker også sjansen for å spille på seg brudd. Spesielt i 1 omgang har vi dårlig balanse i laget. Det bedre seg noe etter pause, men vi skapte ikke nok, sier Jakob.

Den største sjansen sørget Tokmac Nguen for. Skuddet fra 18 meter hadde retning krysset, men FKH-keeperen reddet glimrende.

Nå skal kampen i Haugesund evalueres, men gutta må raskt opp på hesten igjen. Neste søndag kommer Rosenborg til Marienlyst, og da må presisjonen opp mange hakk.

- Vi skal trene godt denne uken og vise oss fra en helt annen side mot Rosenborg, sier Jakob.

Avslutningsvis vil han også takke GodsetUnionen for støtten i Haugesund. De holdt trøkket opp gjennom hele kampen og støttet laget.

- GodsetUnionen leverte varene på tribunen og fortjent bedre enn vi klarte å gi dem. Vi er heldige som har slike supportere. Imponerende, sier kapteinen.