- En fryktelig tung periode

Tor Ole Skullerud mener starten på kampen mot Kristiansund ble helt ødeleggende.

Annonse:

Hvorfor det ble slik skal spillere og trenere i felleskap finne ut av. Men det er liten tvil om at det som ble prestert i 1 omgang i Kristiansund er langt unna akseptabelt nivå av et Strømsgodset-lag.

- Det verste med kampen og prestasjonen er måten vi starter. Vi bort kampen de første 20-25 minuttene. De løper fortere enn oss, de fighter hardere enn oss, de har en helt annen vilje til å vinne duellene. Vi er ikke klare til å ta den fighten som vi var forberedt på, og derfor blir den starten helt ødeleggende for oss. Det preger resten av omgangen, selv om vi kommer tilbake og skaper noen sjanser, sier Tor Ole Skullerud.

Han var enormt skuffet etterpå. Laget visste hva som ventet mot Kristiansund og de hadde forberedt seg deretter. Det var ingen overraskelser fra hjemmelaget. Men viljen og entusiasmen til Kristiansund ble for mye å håndtere.

- 2. omgang er noe bedre fra vår side, men fremdeles ikke på et akseptabelt nivå av det vi ønsker å se ut som, sier hovedtreneren.

Vondt ble til verre for Strømsgodset 2. pinsedag. 9 poeng og 13. plass på tabellen er langt under både egne og omgivelsenes forventninger til klubben. Det er også prestasjonen i Kristiansund. Situasjonen minner om det som skjedde i fjor våres. Da snudde vi motgang til medgang etter en ordentlig selvransakelse. Nå må klubben nok en gang samle seg for å komme tilbake på vinnersporet.

- Vi er inne i en fryktelig tung periode. Det er krevende, men vi skal kjempe oss ut av det igjen, sier Toro.

Neste oppgave er Sandefjord på Marienlyst førstkommende søndag.

Annonse fra Eliteserien: