Ekte kjærlighet på Bardøla

20-årsjubileumet for sponsortreffet på Bardøla ble akkurat så fantastisk som vi kunne håpe på.

For 20 året på rad var samarbeidspartnere, sponsorer og venner av Strømsgodset samlet på Bardøla høyfjellshotell. Dette ble en helg med ekte kjærlighet og blå magi over hele linja - både for store og små.

Takket være et fantastisk vertskap hos Rolf & co på Bardøla, og landets beste og mest lojale samarbeidspartnere, ble dette en helt spesiell helg. Totalt var 350 personer fra det lokale næringslivet på plass - inkludert rundt 70 barn. Alle nøt deilig fjell-luft og ikke minst utsøkt mat og drikke.

- Vi er stolte over å få til dette fantastiske arrangementet sammen med våre lojale samarbeidspartnere. Dette treffet er helt unikt i fotball-Norge, sier markedssjef Rune Marthinsen.

Han har vært der på samtlige treff siden 1997, og ser frem til 20 nye år sammen med våre venner på Bardøla. Dette er blitt en viktig møteplass for våre samarbeidspartnere, og et utvilsomt høydepunkt hvert eneste år. 

I løpet av helgen ble det arrangert flere aktiviteter, blant annet en uhøytidelig fotballkamp på Geilo kunstgressbane. Se høydepunktene fra kampen i videospilleren under.


Daglig leder Dag Lindseth Andersen og styreleder Egil Meland fortalte litt om arbeidet med ny strategi og klubbens fremtidige visjoner. I forbindelse med 20-årsjubileumet var også legendene Steinar Pettersen og Tor Alsaker-Nøstdahl invitert som hedersgjester. De to var for øvrig på laget som gikk seirende ut av den tradisjonsrike musikkquizen fredag kveld.

_40A7515b
Annonse fra Eliteserien: