Drømmedag for Eltek-barna

Strømsgodsets samarbeidspartner Eltek arrangerte Tirsdag 12. September familiedag for ansatte på Marienlyst. Dagen bød på godset-helter, fotball-aktivitet og nye drakter til alle deltakerne.

Annonse:

Rett fra skolen trappet de opp en etter en, spente og forventingsfulle for hva fotballdagen ville bringe. Mange fikk for første gang muligheten til å entre gressmatta på Marienlyst, bare det er en liten drøm i seg selv. 

Leder for samfunnsansvar, Lage Sofienlund, dro i gang barna og fordelte de ut på forskjellige poster ute på banen. Fem av spillerne fra A-laget deltok på fotballaktiviteten som instruktører. Pontus Engblom, Kristoffer Tokstad, Marcus Pedersen, Pål Vestly Heigre og Jonathan Parr var alle engasjerte og dyktige trenere for barna fra Eltek. 

Lage var fornøyd med både spillere og alle de ivrige deltakerne:

- Det er moro å se idrettsgleden barna viser og kult å kunne bidra når en av våre største samarbeidspartnere arrangerer familiedag på Marienlyst.

Etter en times aktivitet ble det drikkepause og alle fikk autografer av spillerne. Flere benyttet også anledningen til å ta en "selfie" eller to med Godset-heltene.

Mens spillerne takket for seg ble det mer aktivitet på barna. Lage arrangerte masse mini-kamper ute på matta og tok seg i tillegg tid til en god prat med alle deltakerne. 

Både barn og foreldre gikk slite og fornøyde hjem etter noen herlige timer på kunstgresset på Marienlyst. 

Annonse fra Eliteserien: