- Det spisser seg til

Lørdag spiller vi nest siste treningskamp før alvoret starter. Hør hva Toro sier foran møtet med Sogndal.

Om to uker er det serieåpning mot FK Haugesund på Marienlyst. Før den tid venter ytterligere to treningskamper på vår hjemmebane – mot henholdsvis Sogndal og Sandefjord.

Lørdagens match på Gamle gress starter så tidlig som 13.30. Det er fri entre for publikum.

Hovedtrener Tor Ole Skullerud var en misfornøyd mann etter tapet mot Sarpsborg 08. Han regner med å se et helt annet Godset-lag mot Sogndal.

- Jeg forventer at vi er bedre enn vi var for en uke siden i Sarpsborg. Vi må heve oss vesentlig fra det vi gjorde der, sier Toro.

Se hele intervjuet med Tor Ole her.


Prestasjonen mot Sarpsborg er oppsummert og evaluert. Etter en god treningsuke ligger det meste til rette for stigning i programmet.

- Vi skal være pigge og klare for match. Vi har friske bein og mange spillere som er i form, sier Toro.

Med bare to uker igjen til seriestart gjelder det å melde seg på for gutta. Det er tøff konkurranse om plassene på laget.

- Det spisser seg til. Folk kjemper om å få spille, og det er jeg glad for å se, sier Toro.

Etter en lang oppkjøring er han mer enn klar for kamper der det deles ut poeng.

- Jeg skulle gjerne startet serien i morra. Jeg er passe lei av å spille treningskamper. Jeg har lyst til å komme i gang med alvoret, sier Tor Ole Skullerud.

Her er troppen til lørdagens kamp:

Espen Bugge Pettersen, Sosha Makani, Lars Vilsvik, Stian Ringstad, Kim Andrè Madsen, Marius Høibråten, Jakob Glesnes, Sondre Solholm Johansen, Francisco Junior, Christian Rubio, Henning Hauger, Kristoffer Tokstad, Eirik Ulland Andersen, Andreas Hoven, Tokmac Nguen, Pontus Engblom, Marcus Pedersen, Marco Tagbajumi, Tommy Høiland, Basit Agouda

Annonse fra Eliteserien: