Deler ut refleksvester til barna

Eirik Ulland Andersen og resten av Godset-gutta har i samarbeid med Glitre Energi delt ut refleksvester til alle 1. klassinger i distriktet.

Annonse:

Når høstmørket senker seg er det livsviktig at barna synes på skoleveien. Vår mangeårige samarbeidspartner Glitre Energi ønsker å setter fokus på trygg trafikk i nærmiljøet, og sammen deler vi i disse dager ut refleksvester til alle distriktets 1. klassinger.

- Vestene gjør barna synlige i mørket, og vi håper de kan bidra til en tryggere skolevei, sier Merete Bronsta, ansvarlig for omdømme og sponsing i Glitre Energi.

Med god hjelp fra blant annet Strømsgodset deler Glitre Energi ut over 2.500 refleksvester til 1. klassingene hvert år. De har delt ut nesten 15.000 refleksvester til lokale barn siden 2009.

- Det er et lite bidrag for å vise at vi bryr oss i nærmiljøet, sier Bronsta.

Leder for samfunnsansvar i Strømsgodset, Lage Sofienlund, har hatt sin fulle hyre med å dele ut vester i forbindelse med Blåtimene den siste tiden. Han hyller tiltaket fra våre venner i Glitre Energi. I Strømsgodset er vi på lag med alle barn og da er trygg skolevei noe av det aller viktigste.

Eirik Ulland Andersen delte ut refleksvester da han besøkte 1B på Gulskogen skole tidligere denne uken.

- Jeg bruker refleks når jeg løper ute om vinteren. Det håper jeg dere gjør også, sa Eirik Ulland Andersen ti 1. klassingene på Gulskogen.

Annonse fra Eliteserien: