- Deilig å komme i gang

Kim André Madsen fikk en god gjennomkjøring mot Hebei China Fortune.

Annonse:

Vår rutinerte midtstopper har slitt med sykdom i oppkjøringen, og var ikke med laget på treningsleiren til La Manga. Mot Dynamo Kiev fredag spilte han 45 minutter, og tirsdag ble det årets første 90 minutter mot kinesiske Hebei China Fortune.

- Det var en fin gjennomkjøring. Det ble like tungt som jeg regnet med, men det er deilig å komme i gang. Kroppen fungerer fint, så nå gjelder det bare å få tunet inn formen, sier Kim André

Han føler selv han har mye å gå på, men merker fremgang for hver dag som går. Kim André akter å kjempe knallhardt om den den ene stopperplassen i Godset denne sesongen.

- Det er tøff konkurranse om plassene på laget. Det må vi regne med når vi spiller i en toppklubb, sier mannen som har vunnet ett seriegull og to sølv med Godset.

27-åringen liker det som skjer i Strømsgodset og tror klubben har hatt godt av litt endringer. Nye folk har kommet inn med nye impulser, noe Kim André opplever som positivt.

- Vi har fortsatt mye å gå på, men det ser bra ut. Gutta står på hver eneste dag, og jeg tror ting kommer til å bli bra på sikt, bare ting får satt seg, sier han.

Annonse fra Eliteserien: