Buskerud-modellen rulles ut

I disse dager rulles Buskerud-modellen ut i fylkets ni ulike soner. Våre trenere bidrar inn i fem av disse sonene.

Alle fylkets klubber har nominert inn 13-15 åringer som viser et eierskap til egen utvikling til NFF Buskerud. Disse spillerne vil en gang per uke møtes til sonetrening i sonen de tilhører.

Øktene vil foregå på søndager. Her vil Strømsgodset bidra med trenerkrefter og ukentlig reise ut til de ulike sonene for å bidra til å skape best mulig aktivitet.

Annonse:
Onsdag denne uka hadde man et oppstartsmøte på Spikkestad der alle klubbene i Røyken og Hurum var samlet. Her ble Ståle Brandsrud presentert som Strømsgodsets trenerressurs i denne sonen. Brandsrud vil i 2018 bidra både i SIF-proffen og som sonetrener ute på det flotte anlegget til ROS.

De neste dagene vil vi også komme i gang i de fire andre sonene vi skal bidra i.

- Dette blir en fin måte å styrke aktiviteten som skjer lokalt rundt i fylket. Det er strålende at vi kan komme ut å bidra til både spiller og trenerutvikling i alderssegmentet 13-15 år i hele fylket, sier utviklingsleder Lage Sofienlund.

Bildet over: Eirik Fossen (t.v.), Ståle Brandsrud, Geir Midtsian fra NFF Buskerud og sportslig leder i ROS, Martin Lobben (t.h.).

Annonse fra Eliteserien: