- Burde vunnet kampen

Tor Ole Skullerud mener Strømsgodset skapte nok sjanser til å ta med alle tre poengene hjem til Drammen.

I etterkant av poengdelingen på Fosshaugene Campus var Toro fornøyd med at Godset leverte en bedre bortekamp enn sist mot Brann. Men han var totalt sett skuffet over at det kun ble uavgjort.

- Vi burde vunnet denne kampen. Vi skapte syv sjanser borte mot Sogndal, og det er slett ikke så ille, selv om jeg er helt enig at vi kunne skapt enda mer, sier Tor Ole Skullerud.

Mot Aalesund ble det ett mål på 8 sjanser, og sånn sett har vi fått dårlig betalt på disse to kampene. I dag smalt Bassel Jradi ballet i tverrliggeren to ganger, i tillegg til et flott skudd innenfor stengene.

Toro ønsker ikke fokusere for mye på de forspilte sjansene eller poengene som glapp. Han er mest opptatt av at dette var en bedre prestasjon på bortebane enn sist. Og at vi hang bedre sammen som lag rent strukturelt. Defensivt sto vi godt i mot, med unntak at balltapet forut for Sogndals utligning.

- Vi har forbedret oss på det vi har trent på siste uken. Vi slapp ikke Sogndal til all verden med sjanser på deres hjemmebane, sier Tor Ole Skullerud.

Annonse fra Eliteserien: