Henrik Bredeli

Bredeli rundet 50 U-landskamper

Søndag spilte Henrik Bredeli (18) sin aldersbestemte landskamp nummer 50. Gratulerer med en imponerende prestasjon!

Lier-gutten har vært med hele veien fra han debuterte på G15-landslaget i 2013, og frem til i dag som han er en del av det nye G19-landslaget som for tiden er på samling i La Manga.

Sammen med lagkameratene Knut Ahlander, Basit Agouda og Andreas Hoven spilte han fra start da Irland ble slått 2-1 fredag. De to førstnevnte scoret for øvrig Norges mål i den kampen. Søndag var det ny kamp mot Slovakia.

IMG_2248.JPG
Henrik Bredeli (t.v.), Knut Ahlander, Basit Agouda og Andreas Hoven

De fire Godset-gutta startet på benken i denne, men kom alle inn i oppgjøret som endte 2-2. Dette innhoppet ble Henrik Bredeli sin 50. aldersbestemte kamp med flagget på brystet.

Rett og slett en solid prestasjon av vår venstreback.

Annonse:
- Det er veldig stort og en ære. Når jeg tenker tilbake på det har det vært utrolig mange samlinger og det har hjulpet meg til å ta steg som fotballspiller. U-landslaget har vært en viktig arena for meg. Det har gitt meg internasjonal matching, noe som jeg kommer til å ta med meg videre, sier Henrik.

Allerede tirsdag er det ny kamp mot Portugal i La Manga. Og i slutten av mars venter EM-kvalifisering mot England og Spania, noe som er naturligvis er en stor gulrot.

Når Henrik Bredeli kommer hjem til Norge reiser han nærmest rett på trening med Strømmen. Der skal han ha to økter, samt spille en treningskamp, før man blir enige om det blir utleie for resten av sesongen.

Annonse fra Eliteserien: