Blir med videre på landslaget

Vår dyktige manuellterapeut Thomas T. Ødegaard blir en del av støtteapparatet til den nye norske landslagssjefen Lars Lagerbäck.

Annonse:

Onsdag kveld møter han svensken og resten av teamet for aller første gang. Søndag starter forberedelsene til kampen mot Nord Irland 26 mars.

- For meg er det en stor ære å bli spurt om å være med og jeg går ydmyk til oppgaven. Jeg er veldig motivert og spent. Dette kommer til å bli lærerikt og spennende, sier Thomas.

Han var også en del av medisinske apparatet i teamet til tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo. Nå gleder Thomas seg til å være med på en ny start på det norske A-landslaget. 

Les mer om Lagerbäcks første tropp her.

- Jeg har veldig sansen for Lars Lagerbäck og veldig tro på det som nå skjer. Forventningene er skyhøye, sier Thomas.

Manuellterapeuten kjenner flere i teamet godt, og jobbet blant annet med assistent Per Joar Hansen på U21-landslaget.

Når Thomas er borte med landslaget vil Marius Hoel være inne som fysioterapeut på heltid hos oss. Thomas tror det er vinn-vinn situasjon at han blir med videre for Norge og får gode referanser fra den internasjonale arena.

- Dette er toppen av hva norsk fotball kan tilby. Det er klart det er mye læring for min egen del, og forhåpentligvis kan det dryppe litt tilbake på oss i Godset også, sier Thomas T. Ødegaard.

Flere i A-lagets støtteapparat har internasjonale referanser, noe som er verdifullt for å utvikle oss som klubb.

I år skal Håkon Wibe-Lund være assistent på G18-landslaget, der Hasan Duman og Magnus Lankhof-Dalby nylig ble tatt ut. Vår toppspillerutvikler Alexander Straus er inne som assistent på J19-landslaget.

Annonse fra Eliteserien: