Blir med videre på landslaget

Vår dyktige manuellterapeut Thomas T. Ødegaard blir en del av støtteapparatet til den nye norske landslagssjefen Lars Lagerbäck.

Onsdag kveld møter han svensken og resten av teamet for aller første gang. Søndag starter forberedelsene til kampen mot Nord Irland 26 mars.

- For meg er det en stor ære å bli spurt om å være med og jeg går ydmyk til oppgaven. Jeg er veldig motivert og spent. Dette kommer til å bli lærerikt og spennende, sier Thomas.

Han var også en del av medisinske apparatet i teamet til tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo. Nå gleder Thomas seg til å være med på en ny start på det norske A-landslaget. 

Les mer om Lagerbäcks første tropp her.

- Jeg har veldig sansen for Lars Lagerbäck og veldig tro på det som nå skjer. Forventningene er skyhøye, sier Thomas.

Manuellterapeuten kjenner flere i teamet godt, og jobbet blant annet med assistent Per Joar Hansen på U21-landslaget.

Når Thomas er borte med landslaget vil Marius Hoel være inne som fysioterapeut på heltid hos oss. Thomas tror det er vinn-vinn situasjon at han blir med videre for Norge og får gode referanser fra den internasjonale arena.

- Dette er toppen av hva norsk fotball kan tilby. Det er klart det er mye læring for min egen del, og forhåpentligvis kan det dryppe litt tilbake på oss i Godset også, sier Thomas T. Ødegaard.

Flere i A-lagets støtteapparat har internasjonale referanser, noe som er verdifullt for å utvikle oss som klubb.

I år skal Håkon Wibe-Lund være assistent på G18-landslaget, der Hasan Duman og Magnus Lankhof-Dalby nylig ble tatt ut. Vår toppspillerutvikler Alexander Straus er inne som assistent på J19-landslaget.

Annonse fra Eliteserien: