Bli med på tøyinnsamling

I forbindelse med lørdagens hjemmekamp mot Odd vil Fretex plassere to trailere utenfor Marienlyst. Ta med tekstilene du ikke lenger bruker. Det er andre som trenger klærne mer.

Annonse:

På bildet over står leder for samfunnsansvar, Lage Sofienlund og markedskonsulent Simen Henriksen, med noen bæreposer i hendene.

Disse posene ble delt ut i forbindelse med forrige hjemmekamp mot Tromsø. Har du ikke akkurat denne type pose så bruker du en annen. Det viktigste er at du fyller opp til randen med gamle tekstiler du ikke lenger har behov for. Kanskje du allerede har søppelsekker eller Kiwi-poser stående med klær som skal leveres til gjenbruk?

Ta med rubb og stubb på lørdag og kast sekker og poser opp i Fretex-trailerne som står utenfor stadion. Det er ingenting å lure på!

Innsamlingen går nemlig til en veldig god sak.


Fretex og Strømsgodset har valgt å gi 3,5 krone per kilo klær vi får fra dere til Redd Barna sitt viktige arbeid i Drammen. I tillegg har revisjons og rådgivningsfirmaet BDO, som er kampsponsor mot Odd, valgt å doble det innsamlede beløpet som går til Redd Barna Drammen. Rett og slett et fantastisk initiativ og tiltak fra våre venner i BDO, som både er sponsor av Strømsgodset og Redd Barna.

Dette er med andre ord den rette anledningen til å gjøre en liten opprydning i klesskapet hjemme. 

Annonse fra Eliteserien: