Blåtime med Torstein Dalen

Lær mer om fysisk trening i ungdomsfotball.

Annonse:

Strømsgodsets fysiske trener, Torstein Dalen, vil onsdag 30.august klokka 1900 gjennomføre Blåtimen i våre egne lokaler i 3.etasje på Marienlyst Arena. Det er gratis inngang og temaet vil være fysisk trening i ungdomsfotball.

- Jeg kommer hovedsaklig til å snakke om fysisk trening i ungdomsfotball, men vil også fortelle om hvordan vi jobber med dette i A-laget her i Strømsgodset, forteller Dalen.

Vi i Strømsgodset er glade for at vi har et flott samarbeid med NFF Buskerud. Det er derfor med glede vi nok en gang kan invitere lokale trenere, foreldre og spillere fra breddefotballen til Blåtimen på Marienlyst Arena. Klubbutvikler i NFF Buskerud, Morten Mundal, vil være tilstede å fortelle litt om kretsens arbeid videre utover høsten.

- Det er veldig gøy og enda mer viktig at vi klarer å skape ei god kontaktflate mellom toppidrett og breddeidrett. Hvis vi i Godset kan inspirere og kanskje lære bort noe lokalfotballen kan dra nytte av så er det helt strålende, sier leder for samfunnsansvar Lage Sofienlund.

Vi håper å se deg på Blåtimen!

Annonse fra Eliteserien: