Blå magi på Kiwis Familieshow

Mange barn og voksne hadde lørdag tatt turen til Comfort Hotell Unione Brygge for å feire GodsetUnionens 20 års jubileum sammen med Strømsgodset og Kiwi.

Kiwi og Strømsgodset arrangerte lørdag 9. september et gratis familieshow for hele Drammen i anledning GodsetUnionens 20 års jubileum. Mange var tidlig ute for å komme i skikkelig god Godset-stemning dagen før storoppgjøret mot Rosenborg.

Seansen startet med kjente og kjære sanger fra Rune og Arne i C-laget. Gutta spilte opp til allsang, og barna sang med for full hals. 

Etter både "Godset fra Drammen", "Drakta er Blå" og "Gamle Gress" var fremført entret Blåtime-general Lage Sofienlund scenen. Lage hold Blåtime for alle de fremmøtte barna, godt flankert av kaptein Jakob Glesnes og midtstopper Kim Andre Madsen. Kim og Jakob hadde også med seg autografkort som ble delt ut til alle som ønsket.

I tillegg til Blåtime var GodsetUnionen med GU-TIFO til stede for å lære opp de kommende Godsetunionister i å lage bannere. Her fikk barna prøvd seg på å male Godset-bannere som senere  tatt med på Marienlyst til RBK-kampen. 

LilleBlå var selvfølgelig også tilstede og bød på flotte gaver fra Kiwi og delte ut ferske boller fra Bakermester Klausen. Mange fikk i tillegg sikret seg supporterutstyr og billetter til kampen dagen etter.

Alt i alt en kjempekul dag for både store og små. 

Se bilder fra dagen under:

Annonse fra Eliteserien: