- Bare å hive seg ut i krigen

Hør hva Tor Ole Skullerud sier foran onsdagens cupkamp mot Skeid.

Annonse:

På Nordre Åsen i Oslo venter et topp motivert og talentfullt Skeid-lag i 2. NM-runde - et lag som ligger på 3 plass i PostNord-ligaen etter seks spilte kamper. I helgen tapte de 1-0 i lokalderbyet mot Grorud. Til stede på den kampen var Bjørn Petter Ingebretsen, og han har avlevert sin rapport til resten av trenerteamet.

- Vi har sett Skeid og vet godt hva som venter. Vi må angripe denne kampen akkurat som vi angriper en eliteseriekamp. Det er hva som kreves av oss. Er vi 100 prosent påskrudd skal vi slå dem, sier Tor Ole Skullerud.


Skeid trenes av rutinerte Tom Nordlie, og han kommer neppe til å ha utfordringer med å fyre opp sin gjeng med unggutter. Skeid har sluppet inn ett eneste mål på se seks første kampene. Det forteller om en gjerrig Oslo-aristokrat som er dyktig til å forsvare egen goal.

- Skeid er et veldig godt 2 divisjonslag, som er godt organisert under mister Nordlie, sier Toro.

Tom Nordlie har uttalt til Drammens Tidende at Strømsgodset må håpe på regnvær, da Skeid ikke har planer om å skru på vannkranene onsdag kveld. Regn blir det neppe, så da er det bare å forberede seg på en tørr kunstgressbane med mye duellspill. Uten at Tor Ole Skullerud bruker all verdens energi på akkurat det.

- Det er likt for begge lag. Det er bare å hive seg ut i krigen, sier han.

Etter en sen hjemkomst fra Tromsø handler det mest om å få overskudd til å gjøre en god kamp mot Skeid onsdag.

- Vi må få energi og fylle på lagrene slik at vi orker bra i denne matchen, sier Toro.

Avspark på Nordre Åsen er klokken 18.00. Billetter kjøpes i portene på kampdag. Vertene tar både kort og kontant. Pris er 100 for voksen for 50 for barn.

Annonse fra Eliteserien: