Årets første smultring

Mot Sandefjord i dag holdt vi nullen for første gang denne sesongen. Det gleder Marius Høibråten.

Annonse:

Etter 3-1 over Haugesund, 0-3 for Brann og 1-1 mot både Aalesund og Sogndal i de fire første rundene kunne den bakre femmeren i dag endelig juble for rent bur og ingen mål i mot. Stopperparet Jakob Glesnes og Marius Høibråten ryddet unna det meste av det som kom fra Sandefjord.

– Jobben vår er å holde nullen, og det klarer vi i dag, så da er jeg fornøyd. Deilig, smiler Marius etter seieren over Sandefjord.

Med det viser statistikken at det har gått 120 minutter mellom hvert baklengsmål når Marius har vært på banen i år – noe som gir han det høyeste tallet av våre spillere. Det hadde han også i vinterens treningskamper, og da gikk det i snitt hele 218 minutter mellom hvert mål i mot.

Gleder seg til cupfest

23-åringen fra Fetsund var imidlertid ikke helt fornøyd med 1. omgang, men mente laget hevet seg etter pause.

– Vi får ikke spillet til å sitte i 1. omgang, men vi kommer ut med mer energi etter pause. Vi får tempo i kula og utnytter rommene, og da kommer også scoringen. Mot slutten blir vi trykket litt bakover, men vi får ryddet godt unna i egen boks.

Nå venter 4. divisjonslaget Åssiden i 1. runde i cupen i neste kamp, allerede på onsdag. Det blir forhåpentligvis en folkefest, og det er naturligvis noe vi gleder oss til.

– Cupen er alltid morsomt, så det blir gøy, smiler Marius, som forøvrig bar kapteinsbindet da vi slo Kongsberg 8-1 i 1. runde i cupen i fjor.

Annonse fra Eliteserien: