Amel tatt ut på G15-landslaget

Åssiden-gutten Amel Muratovic (15) er tatt ut på aldersbestemt landslag for aller første gang. Gratulerer så mye!

Annonse:

Det er alltid hyggelig når unge lokale talenter gjør seg fortjent til å spille med flagget på brystet. For Amel sin del handler uttaket først og fremst om masse hardt arbeid.

15-åringen har vært veldig målrettet og dedikert og nå får han sin belønning. Mandag ble spissen tatt ut på G15-landslaget som ledes av tidligere SIF-spiller og mangeårig utenlandsproff Erland Johnsen. G15 skal spille dobbeltlandskamp mot Ungarn. Se hele uttaket her.

Amel har gått gradene i bydelsklubben Åssiden og han vært inne på Strømsgodsets eliteakademi. Foran årets sesong ble han del av G16-stallen i Strømsgodset Toppfotball

- Amel har tatt steg på steg på steg. Han var ikke en ener på EA, men han har jobbet veldig godt med utviklingsmålene sine. Amel er veldig lærevillig og dedikert, og dette er noe han ønsker sterkt. Den viktigste jobben har Amel gjort selv, og så har alle rundt ham bidratt, sier hovedtrener for G16, Martin Tveten.

Uttaket er også en fjær i hatten til Amels moderklubb Åssiden, som gjør mye godt arbeid. 15-åringen beskrives som en arbeidssom spiss med gode offensive bevegelser. Han er blitt bedre til å holde på ballen, men må fremdeles jobbe med å bli en enda råere målscorer.

Amel er dog i fremgang også her. I forrige uke scoret han hat-trick i G16-interkrets mot Gulset. Amel har også scoret fire mål i nasjonal G16 denne sesongen, to mål Rosenborg og to mål Stabæk.

Vi gleder oss til å følge den videre utviklingen til Amel Muratovic. Samtidig vet vi at dette bare er starten på et langt, hardt, og strukturert arbeid som må til for å oppnå det som er drømmen til Amel og alle andre unge spillere.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 10.10.2017
Skrevet av: Godset Media / Foto: Geir Johannessen, Drammens Tidende