Team SIF - Moss FK 2-5, 18. april 2017: Hovedtrener Vitor Gazimba.

- Alt er opp til oss selv

Både klubb og supportere mobiliserer for at Team SIF skal slå Oppsal på Marienlyst og sikre plassen i neste års 3. divisjon.

Annonse:

Lørdagens serieavslutning er altavgjørende – og vi kan heldigvis kontrollere vår egen skjebne. Med seier mot Oppsal spiller Team SIF i 3 divisjon også neste sesong.

Vi ligger riktignok under streken før siste runde, men siden Østsiden og Drøbak/Frogn møtes, og en av de nødvendigvis må avgi poeng, smetter vi opp på trygg grunn med seier.

Stillingen er som følger i bunnen av tabellen når én kamp gjenstår:

Over streken

8 Østsiden – 35 poeng
9 Sarpsborg 08 2 – 35 poeng
10 Drøbak-Frogn – 33 poeng

Under streken

11 Team SIF – 33 poeng

Under der igjen ligger allerede nedrykksklare Sprint-Jeløy, Holmen og Odd 3.

- Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å vinne. Dette er en kamp som er viktig for hele klubben, og vi står sammen og mobiliserer alle sammen, sier hovedtrener for rekrutt, Vitor Gazimba.

Vi vil naturligvis stille med alle A-lagsspillere som er disponible, og det laget som skal opp mot Oppsal på lørdag vil være mer enn godt nok til å vinne.

- Alt er opp til oss selv. Vi sitter i førersetet og det er utrolig viktig. Vi tenker ikke på annet enn at vi skal vinne kampen, og vi kommer til å gå offensivt til verks, sier Vitor.

GodsetUnionen mobiliserer også til kampen, noe vi som klubb er svært glade for. En time før avspark vil Tor Ole Skullerud møte fansen oppe i VIP-corner, og håper mange tar turen for både denne seansen og kampen.

- Vi trenger all hjelp vi kan få fra tribunen og vi håper på god støtte fra fansen, sier Vitor.

Kampstart på Marienlyst er klokken 14.00. Det er fri entre for alle.

Annonse fra Eliteserien: