– Vi ligger godt an

Marco Tagbajumi smilte fra øre til øre etter å ha blitt tomålsscorer mot Sogndal.

Marco Tagbajumi åpnet 2017s scoringskonto mot Lillestrøm i forrige treningskamp på Marienlyst for to uker siden, og i dag kunne han fylle på med ytterligere to fulltreffere. Da var han naturligvis en fornøyd mann etter den overlegne 5-0-seieren mot Sogndal.

– Vi hadde bra samspill, og dominerte kampen. Vi fikk som fortjent i dag, mener 28-åringen.

Marco scoret et mål på hver side av hvilen med to flotte avslutninger. Den første kontant i det lengste hjørnet, den andre en lekker chip. Begge etter forarbeid fra Tokmac Nguen.

– På den første var jeg litt heldig som fikk ballen etter en «deflection». Jeg kom alene, og tok den på ett touch.

– Det andre målet er veldig bra spill av Tokki. Det er bra kommunikasjon av oss, som førte til at jeg var alene. Veldig positivt.

Scoring hvert 87. minutt

Etter å ha vært skadet på Marbella føler Marco at formen er i anmarsj, noe han også fikk vist ute på Marienlyst i dag. Med tre scoringer på 262 minutter, altså scoring hvert 87. minutt, er han den på laget som har scoret mest per minutt på banen.

– Formen er på vei frem, men jeg har sikkert noe mer å gå på, man kan alltid forbedre seg. Jeg må bare jobbe videre med det til seriestart, så får vi håpe vi starter serien like bra som vi spilte i dag.

Han føler ting ser lyst ut før seriestarten om to uker. Etter skuffelsen mot Sarpsborg 08 forrige helg var det viktig å slå tilbake med en god kamp, og det gjorde Marco og resten av laget i aller høyeste grad.

– Vi var overlegne i dag, men man kan alltid ta noe negativt ut av hver kamp og forbedre på det, og det er det vi skal gjøre. Treningskamper og seriekamper er to forskjellige ting, men jeg føler vi ligger ganske godt an, avslutter dagens tomålsscorer.

Annonse fra Eliteserien: