– Pila peker i riktig retning

Kim André Madsen håper å bygge videre på seieren over Kristiansund når vi gjester fylkesnabo Molde på søndag.

Det er under tre uker siden vi spilte 1-1 mot nettopp Molde hjemme på Marienlyst. Etter at Björn Bergmann Sigurðarson ga gjestene ledelsen i 1. omgang, leverte vi en god 2. omgang, og utlignet også ved Eirik Ulland Andersen.

Midtstopper Kim André Madsen, spilleren i dagens stall som har lengst fartstid i klubben, mener vi ikke må gjøre så mye annerledes enn vi gjorde i 2. omgang sist.

– Vi må gjøre mye likt som vi gjorde sist. Vi leverte en omgang som var ganske ok, og vi må bare ha to av dem, så har vi gode muligheter, sier den rutinerte midtstopperen.

Han mener at ting ser lysere ut enn det gjorde tidligere i sesongen. Vi har fortsatt mye å jobbe med, men det går fremover, med unntak av kampen mot Lillestrøm for to uker siden.

– Pila peker i riktig retning. Vi skal gjøre mye lignende av det vi gjorde sist ved å ligge kompakt defensivt og slippe oss løs offensivt.

Spilte seg inn i historiebøkene

Men det er en tøff kamp som avslutter vårsesongen for vår del. Molde er et av formlagene i Eliteserien om dagen, og har fem seire, én uavgjort og ett tap på de siste sju kampene. I forrige runde gjorde de en god kamp da de slo Aalesund 3-0 borte.

– De er et av de beste lagene i Norge, men de kampene er ekstra morsomt å spille. Det hadde vært fint med en trepoenger der, og det er en såpass åpen kamp at det er mulig, mener Kim.

For hans egen del har han kjempet seg tilbake i startelleveren i de siste kampene, etter å stort sett ha vært på benken i starten av sesongen. I tillegg til å levere årsbeste mot Kristiansund sist spilte han også sin 136. eliteseriekamp for Strømsgodset. Med det gikk han forbi Glenn Andersen, og inn på topp ti i klubbhistorien. I tillegg er det kun to kamper opp til Ousman Nyan og Muhamed Keita på en delt 8. plass.

– Det er alltid hyggelig å få en del kamper for en klubb du har vært en del av i mange år. Jeg håper det blir enda flere, avslutter 28-åringen.

Annonse fra Eliteserien: