– Jeg følte meg veldig ønsket

Herman Stengel gjennomførte i dag sin første treningsøkt med Strømsgodset. 22-åringen fra Hokksund er godt fornøyd med å være i gang med sine nye lagkamerater.

Tirsdag var A-laget samlet på første fellestrening etter ferien, der også to nye, lokale ansikter var på plass. En av dem Herman Stengel, som før nyttår signerte en treårsavtale med oss.

– Det er selvfølgelig veldig moro, og det virker som jeg kommer lett inn i den gruppa her, ler Herman i det Christopher Lindquist er i full gang med å dokumentere 22-åringens første intervju med Godset Media på Snapchat.

Herman er godt fornøyd med å være på plass, og forteller at en sterk følelse av å være ønsket i klubben gjorde at han valgte å signere for oss etter fire sesonger i Vålerenga.

Hokksund-gutten har vært på radaren til Strømsgodset ved flere tidligere anledninger, både da han gikk fra Hokksund til Stabæk og senere da han gikk fra Stabæk til Vålerenga. Derfor føles det som brikkene har falt på plass nå som Herman omsider er klar for spill i Godset.

– Godset er en veldig spennende klubb som har gjort det bra de siste årene. Tor Ole og teamet ville ha meg, jeg følte veldig på det å være ønsket, og det gjorde at jeg fikk lyst til å komme hit, sier han om hvorfor han signerte for Strømsgodset.

Mer om det valget, og mye annet, vil man forøvrig også kunne høre mer om når Herman gjester denne ukas utgave av Godset-podden.


God tid på å lade høyrefoten

Som alltid på årets første trening var det en del ferietouch å se på dagens trening i Mjøndalshallen, men løpetreningen på slutten av økta viste at Herman ikke har slurvet med egentreningen i vinter.

– Jeg sleit med touchen og gjorde det er greit på løpetreningen, så jeg vet ikke om det er positivt eller negativt, men det kommer seg nok etter hvert.

– Det så da ut som du bet godt fra deg på løpingen?

– Joda, men det er vel ikke der det er kulest å være god. Man skal jo gjerne være god med ballen, og det er jo der jeg pleier å være god.

Med 61 dager igjen til serieåpningen mot gamleklubben Stabæk på Marienlyst 11. mars er det imidlertid nok av tid til å få touchen og skuddfoten til å sitte.

– 61 dager på å lade høyrefoten, det kommer til å gå veldig fint, sier han med smil.

_P4A2622Herman Stengel
En engasjert Herman Stengel på dagens trening.
Annonse fra Eliteserien: